Οριστική συμφωνία με την Μπενφίκα για Βλαχοδήμο

Για οριστική συμφωνία Παναθηναϊκού-Μπενφίκα για την πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου κάνει λόγο η πορτογαλική «O'Jogo». Οι Ίβηρες αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια για τον 23χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος τον ερχόμενο Ιανουάριο θα κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, έναντι του ποσού των 2 εκ. ευρώ.

Για οριστική συμφωνία Παναθηναϊκού-Μπενφίκα για την πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου κάνει λόγο η πορτογαλική «O’Jogo».

Οι Ίβηρες αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια για τον 23χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος τον ερχόμενο Ιανουάριο θα κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, έναντι του ποσού των 2 εκ. ευρώ.

Ο νεαρός γκολκίπερ έφτασε… μία ανάσα από το να ενταχθεί στο δυναμικό των «Λουζιτανών» την τελευταία ημέρα της καλοκαιρινής περιόδου, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε την τελευταία στιγμή.

Οι «αετοί» της Λισαβόνας, όμως, δεν έπαψαν να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του και οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες ολοκληρώθηκαν αισίως, όπως αναφέρει η «O’Jogo».

Από τον Παναθηναϊκό δεν διαψεύδουν ότι υπάρχουν επαφές, αλλά δεν επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του πορτογαλικού μέσου, σύμφωνα με το οποίο ο Βλαχοδήμος έκλεισε στην Μπενφίκα.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες συνεχίζονται και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.