Δικηγόροι ζητούν εγγυήσεις πως το Brexit θα περάσει από τη Βουλή

Η κάλπη που έβγαλε Brexit φέρνει τόσο το Λονδίνο όσο και την ΕΕ όχι μόνο σε πολιτικά αλλά και σε νομικά αχαρτογράφητα νερά -και στην ίδια την βρετανική πρωτεύουσα έχει ανοίξει μία συζήτηση για το πώς θα υλοποιηθεί και, κάτι ιδιαίτερα κρίσιμο, αν θα έχει ρόλο ή όχι η Βουλή των Κοινοτήτων. Μεγάλο δικηγορικό γραφείο στο Λονδίνο έχει κινηθεί «προληπτικά» και ζητά από την κυβέρνηση «εγγυήσεις» πως το άρθρο 50 θα ενεργοποιηθεί μετά από ψηφοφορία στη Βουλή, θεωρώντας το δημοψήφισμα συμβουλευτικό.

Η κάλπη που έβγαλε Brexit φέρνει τόσο το Λονδίνο όσο και την ΕΕ όχι μόνο σε πολιτικά αλλά και σε νομικά αχαρτογράφητα νερά -και στην ίδια την βρετανική πρωτεύουσα έχει ανοίξει μία συζήτηση για το πώς θα υλοποιηθεί και, κάτι ιδιαίτερα κρίσιμο, αν θα έχει ρόλο ή όχι η Βουλή των Κοινοτήτων.

Μεγάλο δικηγορικό γραφείο στο Λονδίνο έχει κινηθεί «προληπτικά» και ζητά από την κυβέρνηση «εγγυήσεις» πως το άρθρο 50 θα ενεργοποιηθεί μετά από ψηφοφορία στη Βουλή, θεωρώντας το δημοψήφισμα συμβουλευτικό, όπως γράφει ο Guardian.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk