Σύλληψη στο Ηράκλειο Κρήτης για μεταφορά 1.760 λίτρων ρακής

Ένας 41χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης από στελέχη του λιμεναρχείου Ηρακλείου Κρήτης «διότι σε γενόμενο έλεγχο σε ΦΔΧ οχήματος με επικαθήμενο, του οποίου ήταν οδηγός, βρέθηκαν διάφορες συσκευασίες που περιείχαν αλκοολούχο ποτό “ρακί”»

Σύλληψη στο Ηράκλειο Κρήτης για μεταφορά 1.760 λίτρων ρακής
Ένας 41χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης από στελέχη του λιμεναρχείου Ηρακλείου Κρήτης «διότι σε γενόμενο έλεγχο σε ΦΔΧ οχήματος με επικαθήμενο, του οποίου ήταν οδηγός, βρέθηκαν διάφορες συσκευασίες που περιείχαν αλκοολούχο ποτό “ρακί” χαρακτηριζόμενο ως εύφλεκτο υγρό κλάσης 3, συνολικής ποσότητας 1.760 λίτρων, κατά παράβαση του Κανονισμού φόρτωσης, εκφόρτωσης, διακίνησης και παραμονής επικίνδυνων ειδών σε λιμένες και μεταφορά αυτών δια θαλάσσης και του άρθρου 291 του Ποινικού Κώδικα “Διατάραξη της ασφάλειας σιδηροδρόμων, πλοίων και αεροσκαφών”».
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση το φορτηγό επρόκειτο να ταξιδέψει από το Ηράκλειο στον Πειραιά με επιβατηγό πλοίο.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία κατασχέθηκε η αναφερόμενη συνολική ποσότητα αλκοολούχου ποτού.
Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version