Το εστιατόριο Αμβροσία, στο ισόγειο του γνωστού ξενοδοχείου Crowne Plaza, παντρεύει τη μεσογειακή γεύση με τη γαλλική τεχνογνωσία μέσα από τις προτάσεις του σεφ Γιώργου Κοσκινά. Τα αγνά τοπικά προϊόντα, όπως η φέτα, το παρθένο ελαιόλαδο, το αρνί,τα ποικίλα λαχανικά και τα λευκά ψάρια,συνδυάζονται δημιουργικά με εξωτικές γεύσεις. Στα συν, η φιλική ατμόσφαιρα και οι προσιτές τιμές. {{{ moto }}}

Kουζίνα: Δημιουργική.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014.