Αμβροσία

Το εστιατόριο Αμβροσία, στο ισόγειο του γνωστού ξενοδοχείου Crowne Plaza, παντρεύει τη μεσογειακή γεύση με τη γαλλική τεχνογνωσία μέσα από τις προτάσεις του σεφ Γιώργου Κοσκινά. Τα αγνά τοπικά προϊόντα, όπως η φέτα, το παρθένο ελαιόλαδο, το αρνί, τα ποικίλα λαχανικά και τα λευκά ψάρια, συνδυάζονται δημιουργικά με εξωτικές γεύσεις. Στα συν, η φιλική ατμόσφαιρα και οι προσιτές τιμές. {{{ moto }}}

Kουζίνα: Δημιουργική.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk