Πήρε εξιτήριο ο Ολαϊτάν από το νοσοκομείο

Εξιτήριο πήρε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Ολαϊτάν από το νοσοκομείο Metropolitan και μάλιστα έδωσε το "παρών" σε γεύμα που είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού με τον προπονητής τους, Μίτσελ.

Πήρε εξιτήριο ο Ολαϊτάν από το νοσοκομείο
Εξιτήριο πήρε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Ολαϊτάν από το νοσοκομείο «Metropolitan», ο οποίος μάλιστα έδωσε και το «παρών» σε γεύμα που είχαν οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακοό με τον προπονητής τους, Μίτσελ.

Ο νεαρός φορ του Ολυμπιακού νοσηλεύτηκε για δέκα σερί μέρες στο νοσοκομείο Metropolitan, λόγω ενός προβλήματος υγείας που εμφάνισε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μέσα στην ημέρα αναμένεται ιατρικό ανακοινωθέν από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού για την πορεία της υγείας του Νιγηριανού άσου.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version