H Neurosoft, θυγατρική του ΟΠΑΠ, προχώρησε σε συνεργασία με την Reem Finance PJSC, την πρώτη εταιρεία πρακτορείας επιχειρηματικών απαιτήσεων Factoring στο Abu Dhabi, παρέχοντας το λογισμικό Proxima+ SaaS.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τo Proxima+ SaaS απευθύνεται σε διεθνείς εταιρείες πρακτορείας επιχειρηματικών απαιτήσεων (factors) μικρής ή μεσαίας εμβέλειας, απαλλάσσοντάς τους από οποιεσδήποτε τεχνικές έγνοιες και επιτρέποντάς τους να επικεντρώνονται στην βελτίωση τόσο των πωλήσεών τους όσο και των επιχειρηματικών τους δυνατοτήτων.
Η Neurostoft εξειδικεύεται στον σχεδιασμό, ανάπτυξη, παραμετροποίηση και συντήρηση ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων για τους τομείς του Αθλητικού Στοιχηματισμού, Factoring και Επιχειρηματικής Ευφυΐας (Business Intelligence). Μεγαλύτερος μέτοχος είναι ο ΟΠΑΠ με 30%. Η Neurosoft είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Μιλάνου από το Μάιο του 2009
Το Proxima+ SAAS ήδη χρησιμοποιείται από εταιρείες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ εγκαινιάστηκε πέρυσι στην Αλβανία.
H Reem Finance είναι μέλος του Royal Group, αδειοδοτείται και υπόκειται στη δικαιοδοσία της UAE Central Bank με κεφαλαιοποίηση 110 εκατ. δολάρια.