Μουσική πανδιασία υπόσχεται το πρόγραμμα του Half Note για όσους ενδιαφέρονται να περάσουν τις ημέρες των Αποκριών τραγουδώντας και χορεύοντας. Το βράδυ της Τρίτης 25 Φεβρουαρίου, οι Milonga Langa, συγκρότημα που δημιουργήθηκε από τρεις αργεντίνους πολυτάλαντους μουσικούς, τον Ρόμαν Γκόμεζ (πιάνο, κιθάρα), τον Ντέμιαν Γκόμεζ (κρουστά, τύμπανα) και τον Χερμάν Μαίρ (κιθάρα, μπάσο, φλάουτο) συνδυάζει διαφορετικούς ήχους και είδη μουσικής από τις διασκευές παραδοσιακών τραγουδιών της Αργεντινής μέχρι τις «ροκιές» που έχουν αφήσει εποχή.
Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου σειρά έχουν οι Belleville, ένα γκρουπ που μετράει σχεδόν τρία χρόνια ζωής (η έμπνευση του ονόματος αποτέλεσε η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Σιλβέν Σομέ «Το τρίο της Belleville»). H σκοτεινή ατμόσφαιρα των καμπαρέ του μεσοπολέμου, η μελαγχολική και νοσταλγική διάθεση, οι λεπτές πινελιές χιούμορ, συνοδεύουν αισθητικά τη μουσική jazz, blues, swing του μεσοπολέμου.
Μια ημέρα μετά, την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, την σκυτάλη παίρνουν δυο θεατρίνες, η Λούσα Μαρσέλλου και η Νάντια Μητρούδη που συνεργάζονται αρμονικά σε μια χειροποίητη μουσική παράσταση με φαντασία και χιούμορ.
Η τελευταία Παρασκευή της Αποκριάς θα είναι υπόθεση του Δώρου Δημοσθένους και της μπάντας του που προσκαλούν το κοινό στο Half Note για μια βραδιά, με μουσικές από τη χρυσή εποχή του swing και του retro τραγουδιού, πασπαλισμένη με κονφετί, μάσκες, άρωμα εποχής, Vintage ρούχα και πολύ χορό. Αναφορά και στο ελληνικό swing με τραγούδια των Σπάρτακου, Μουζάκη, Σουγιούλ, Η. Θεοφανίδη, Γιαννίδη κ.ά., κι άλλα, διασκευασμένα σε swing.
Και τέλος, το Σάββατο 1 Μαρτίου και την Κυριακή 2 του μηνός, οι APURIMAC, το μακροβιότερο Latin συγκρότημα στην Ελλάδα, υπόσχονται βραδιές γεμάτες χρώμα και ήχους της Λατινικής Αμερικής, με πολλά γνωστά τραγούδια από την 30χρονη πορεία τους στην ελληνική μουσική σκηνή. Σε αυτό το μακρινό ταξίδι μαζί τους θα είναι κι η Mεξικάνα τραγουδίστρια, Mάρθα Μορελεόν.