Τους βουλευτές της ΝΔ Κεντρικής Μακεδονίας υποδέχτηκε το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Στόχος της συνάντησης ήταν να δοθεί ένα καθολικό μήνυμα στήριξης στην υποψηφιότητα του Γιάννη Ιωαννίδη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έναντι του «αντάρτη» Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ο κ. Ιωαννίδης εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Συζητήσαμε τα θέματα, τα οποία απασχολούν αυτή τη στιγμή την Κεντρική Μακεδονία. Η στήριξη είναι σίγουρη, γιατί ο καθένας στηρίζει κάτι το οποίο έχει και επίπτωση επάνω του. Γι’ αυτό το λόγο θα προχωρήσουμε ενωμένοι, χωρίς αντιπαλότητες και ο δρόμος είναι ευθύς. Και το αποτέλεσμα θα είναι ένα: θα κερδίσει η Πατρίδα».

Στη σύσκεψη θα συμμετείχε και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γ. Ιωαννίδης και ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Στόχος είναι να περιοριστούν τα παράπονα και να δοθεί από τον κ. Σαμαρά το μήνυμα της «πανστρατιάς» για την Κεντρική Μακεδονία και να στηριχθεί από όλους και χωρίς επιφυλάξεις ο επίσημος υποψήφιος του κόμματος.