Σε κίνηση αποκατάστασης των σχέσεων με το ΠΑΣΟΚ προχώρησε ο επικεφαλής των «58» Γιάννης Βούλγαρης. Είναι ψέματα ότι υπονομεύουμε τα κόμματα -και ειδικά το ΠΑΣΟΚ. Σεβόμαστε την ιστορία των κομμάτων και των προσώπων στα οποία απευθυνόμαστε» δήλωσε, μεταξύ άλλων, στη διάρκεια εκδήλωσης στην Παιανία.

Στην ομιλία του «έδειξε» και τα πρόσωπα που θα πρότειναν οι «58» για ένα «νεανικό, διαυγές και τίμιο ψηφοδέλτιο που θέλει ο κόσμος» και εισηγήθηκε ένα νέο συμβόλαιο του ευρύτερου δημοκρατικού χώρου με τον εαυτό του, υπογραμμίζοντας ότι η λίστα της παράταξης και του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος πρέπει να απευθυνθεί σε νέες ηλικιακά και πολιτικά δυνάμεις.

Στην εκδήλωση που έγινε στην Παιανία παραβρέθηκαν δήμαρχοι της περιοχής, όπως και οι Μανιάτης, Καψής, Πρωτόπαπας, Κωνσταντινόπουλος, Λιάρος και Αθηνά Δρέττα.

Μίλησαν επίσης ο Γιάννης Μεϊμάρογλου (εκδότης του περιοδικού «Μεταρρύθμιση») και η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία οργάνωσε και την εκδήλωση.

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των κινήσεων και των κομμάτων στη Βουλή υπό τον γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Τ.Ρήγα.

Στόχος, να γίνουν τα πρώτα βήματα για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους, στο πλάνο εντάσσεται και ο ορισμός εκπροσώπου Τύπου της «Ελιάς».