The Voice
ANT1, 21.15
Ενα αξιοπρεπές μουσικό πρόγραμμα, καλό δείγμα ψυχαγωγίας, με σωστό περιεχόμενο και έξυπνο concept. Μην περιμένετε να δείτε ριάλιτι. Απλά θα ακούσετε καλές και λιγότερο καλές φωνές από νέους που ευελπιστούν να κάνουν καριέρα.

Καθηµερινή σειρά
Κλεμμένα όνειρα
Mega, 21.15
Το βαρύ πυροβολικό του Mega καταφέρνει ύστερα από τόσα επεισόδια και αμέτρητες ανατροπές να κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Είναι γεγονός πως είναι από τις καλύτερες σειρές.
Ταινίες
Κάτω ο έρωτας
(Down with love)
ALPHA, 21.00
Ο ανταγωνισμός στη σχέση ανάμεσα σε έναν ρεπόρτερ (Γιούαν Μακ Γκρέγκορ) και μια χαζοβιόλα συγγραφέα (Ρενέ Ζελβέγκερ) μετατρέπεται σε έρωτα στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1960. Καλοφτιαγμένη ταινία του Πέιτον Ριντ που «υποκλίνεται» στα «Απόρρητα της κρεβατοκάμαρας» (1960) με τον Ροκ Χάτσον και την Ντόρις Ντέι. (ΗΠΑ, 2003, 97′)
Αντίζηλοι
(Entangled)
ΔΤ, 22.45


Eνας ταλαντούχος αλλά άτυχος συγγραφέας (Τζαντ Νέλσον) καταφέρνει να γράψει το δεύτερο μυθιστόρημά του έχοντας εμπνευστεί από τον τρελό έρωτά του με ένα εκθαμβωτικό μοντέλο (Λόρενς Τρέιλ). Αδυνατώντας όμως να πιστέψει ότι το μοντέλο τον θέλει στ’ αλήθεια, αναθέτει σε έναν φίλο του (Πιρς Μπρόσναν) την παρακολούθησή της… (ΗΠΑ, 1993, 86′)
Ο Πορφυρός Λόφος
(Redcliff)
ANT1, 00.45


Επική περιπέτεια του Τζον Γου που τοποθετείται στις τελευταίες μέρες της Δυναστείας Χαν και εστιάζει στη μάχη του Πορφυρού Λόφου, κατά τη διάρκεια της οποίας πυρπολήθηκαν 2.000 πλοία. Παίζουν Τόνι Λιουνγκ, Τακέσι Κανεσίρο κ.ά. (Κίνα, 2009, 138′)
Oceans
STAR, 02.00


Καλοφτιαγμένο ντοκιμαντέρ των Ζακ Περέν και Ζακ Κλουζό που μεταφέρει τον θεατή στα βάθη και στα μυστήρια της θάλασσας. Αφηγητής ο Πιρς Μπρόσναν. (Γαλλία, 2009, 114′)
Δημοσιεύτηκε στο Helios Plus στις 13 Φεβρουαρίου 2014

HeliosPlus