ΔΕΥΤΕΡΑ 10 2

ΑΝΑΤΡΟΠΗ
MEGA, 23.30

Εκατό μέρες πριν τις εκλογές: Τα προγνωστικά και οι εκπλήξεις. Η πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση της GPO για το 2014 στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη. Τα κόμματα και τα νέα κόμματα, οι συμμαχίες και οι συνεργασίες, οι κόντρες: Πώς διαμορφώνεται το νέο πολιτικό σκηνικό. Ποιος είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός και ποια είναι, σήμερα, η πρόθεση ψήφου; Μια μεγάλη συζήτηση πάνω στα ευρήματα της δημοσκόπησης.Τη δημοσκόπηση σχολιάζουν: ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, ο βουλευτής εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος,οκαθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και υποστηρικτής της πρωτοβουλίας των «58»Γιώργος Παγουλάτος, καθώς καιο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος.

ΤΑΙΝΙΕΣ

The double
STAR, 21.00

Ακόμα και σήμερα το Χόλιγουντ εξακολουθεί να «παλεύει» με τους «κακούς» Ρώσους του παρελθόντος όπως φαίνεται στο «The double» του Μάικλ Μπραντ, όπου ο Ρίτσαρντ Γκιρ (γοητευτικός όπως πάντα) καλείται να επανέλθει στην ενεργό δράση προκειμένου να ανακαλύψει τα ίχνη ενός κατασκόπου-δολοφόνου που υποτίθεται ότι είχε πεθάνει πριν από 20 χρόνια. Συμπρωταγωνιστεί ο Τόφερ Γκρέις. (ΗΠΑ, 2011, 90’

Yella
ΕΤ1, 22.00

Η Γέλα (Νίνα Χος) εγκαταλείπει την μικρή πόλη της πρώην Ανατολικής Γερμανίας για ένα καλύτερο μέλλον στην δυτική. Εχοντας γλυτώσει από τροχαίο ατύχημα μέσα στο αυτοκίνητο του πρώην συζύγου της, γνωρίζεται με έναν φιλόδοξο επιχειρηματία ο οποίος τριγυρνά την Γερμανία μέσα στο αυτοκίνητό του με μόνο «όπλο» έν laptop. Ως άσκηση ύφους το φιλμ του Κρίστιαν Πέτσχολντ έχει ενδιαφέρον. (Γερμανία, 2007, 89’)