Βογιατζόγλου: έσοδα 11,3 εκατ. από πώληση ακινήτου

Η διοίκηση της εισηγμένης εταιρείας προχώρησε στην πώληση ακινήτου της που βρίσκεται στα Οινόφυτα Βοιωτίας και στο 54ο χλ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Χαλκίδας, προς την εταιρεία Jumbo, έναντι τελικού συνολικού τιμήματος ύψους 11.300.000 ευρώ το οποίο καταβλήθηκε τοις μετρητοίς. Επρόκειτο για το επαγγελματικό κτίριο εμπορικών αποθηκών με το σύνολο των εγκαταστάσεων.

Η διοίκηση της εισηγμένης εταιρείας Βογιατζόγλου Systems προχώρησε στην πώληση ακινήτου της που βρίσκεται στα Οινόφυτα Βοιωτίας και στο 54ο χλ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Χαλκίδας, προς την εταιρεία Jumbo, έναντι τελικού συνολικού τιμήματος ύψους 11.300.000 ευρώ το οποίο καταβλήθηκε τοις μετρητοίς. Επρόκειτο για το επαγγελματικό κτίριο εμπορικών αποθηκών με το σύνολο των εγκαταστάσεων.
Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Βογιατζόγλου που δραστηριοποιείται στην εμπορία εξοπλισμού καταστημάτων και υλικών επιπλοποιίας, η εταιρεία εξυπηρετεί πλέον την εμπορική της δραστηριότητα μέσω μισθωμένων αποθηκευτικών χώρων επιφανείας περίπου 8.000 τ.μ. που στεγάζονται στη Μαγούλα Αττικής.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk