Ψηλά τακούνια, έντονο χρώμα σε αναζωογονητικές δόσεις, γούνα και δέρμα, μπότες ή κάλτσες πάνω από το γόνατο, μπερέδες και καπέλα. Όλα αυτά μαζί συνθέτουν το στυλ της εκκεντρικής κομψότητας που επέλεξαν να υιοθετήσουν οι fashionistas στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι για τη σεζόν Ανοιξη/Καλοκαίρι 2014.

Το ίδιο το μέρος ενδείκνυται άλλωστε για τέτοιες μοναδικές εμφανίσεις! Οι κυρίες που βρέθηκαν εκεί πραγματικά δεν απογοήτευσαν καθόλου όλους αυτούς που ανυπομονούσαν να απαθανατίσουν τα outfits τους. Η «πασαρέλα» στους δρόμους αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ικανή να τραβήξει τα βλέμματα μακριά από τα fashion shows. Εκεί βρίσκουμε το πραγματικό στυλ, σε αυτές τις γυναίκες που κάνουν τις εκάστοτε τάσεις δικές τους και δεν διστάζουν να τολμήσουν, πάντα με γούστο και χιούμορ. Η μόδα είναι παιχνίδι μας λένε!

Εμείς βέβαια δεν μπορούμε να συνθέσουμε ένα σύνολο αποκλειστικά με ρούχα σχεδιαστών όπως αυτές, αλλά βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες αντλούμε έμπνευση για να προσαρμόσουμε τις επιλογές τους στη δική μας τσέπη.

Ορίστε οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε για εσάς