Εξι μέρες μετά την υποδοχή που επεφύλαξαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός κκ.ΠαναγιώτηςκαιΓιώργος Αγγελόπουλοςκαι τη χειραψία που αντάλλαξαν με τον ομόλογό τους στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ.Δημήτρη Γιαννακόπουλοστο πρόσφατο ντέρμπι της Α1 στο ΣΕΦ (4/2, σκορ 72-67 υπέρ του ΟΣΦΠ), οι δηλώσεις των διοικητικών ηγετών του ΟΣΦΠ με αποδέκτη τον γιο του κ.Παύλου Γιαννακόπουλου, όχι απλώςείχαν διαφοροποιημένο περιεχόμενο, αλλά… έσταζαν φαρμάκι.

Αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου των προπονητών κκ.Γιώργου ΜπαρτζώκακαιΑργύρη Πεδουλάκηκαι του MVP του επεισοδιακού 38ου Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος (σκορ 81-78 υπέρ του Τριφυλλιού)Ρόκο-Λένι Ούκιτς, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός πήραν θέση στο πάνελ και μπροστά στα μικρόφωνα άρχισαν να εξαπολύουν… μύδρους!

«Το μπάσκετ έχασε και κέρδισε η αλητεία», «μετά το ντου που έκανε στο γραφείο των διαιτητών στο ΣΕΦ και τις επιθέσεις στα σπίτια διαιτητών, ο κύριος Γιαννακόπουλος απειλούσε και στο Ελληνικό», «μετά την εκκένωση των κερκίδων ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επέλεξε να μείνει στο παρκέ και έλεγε »θα έρθω στο σπίτι σου Πηλοϊδη’‘, «ο γραφικός πρόεδρος του Παναθηναϊκού με τα μαύρα πουκάμισα μπορεί να πανηγυρίζει ότι κέρδισε με την αλητεία και όχι με μπάσκετ», ήταν ορισμένες από τις φράσεις των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, που επιτέθηκαν και κατά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Αρκετές ώρες αργότερα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Δ. Γιαννακόπουλος, απάντησε στις διαμαρτυρίες των αδερφών Αγγελόπουλων… κάνοντας λόγο για πελάτες: «Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Πόσο περισσότερο όταν επί μια δεκαετία είναι ο καλύτερός μας πελάτης, όπως ο Ολυμπιακός και οι Αγγελόπουλοι». Κατά τη διάρκεια της διακοπής του αγώνα για την εκκένωση των κερκίδων είχε προβεί σε άλλη μια δήλωση:

«Οπουδήποτε βρίσκεται ο Ολυμπιακός, πάντα επισκιάζεται ένας αγώνας. Πρέπει κάποια στιγμή αυτό το σωματείο της βρωμιάς να τιμωρηθεί. Φιλόπουλος, Ριζούπολη, Τροκαντερό, Συγγρού μία, Συγγρού δύο, τώρα εδώ… Κάποια στιγμή δεν θα βρεθεί κάποιος που να έχει το σθένος να τους τιμωρήσει; Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα. Σε κάθε άθλημα έχουμε συνηθίσει να παίζουμε εναντίον 8, στο ποδόσφαιρο εναντίον 14, στο βόλεϊ εναντίον 8, στο μπάσκετ εναντίον 8. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση; Κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώνει».