Την πρώτη του τοποθέτηση για το θέμα που προέκυψε σχετικά με το ύποπτο έμβασμα από στοιχηματική εταιρεία στους τραπεζικούς λογαριασμούς του και τη διενέργεια προανακριτικής έρευνας για να διαπιστωθεί αν έχει υποβάλει φορολογικές δηλώσεις από το 2007, έκανε ο αλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού Ραφίκ Τζιμπούρ το μεσημέρι της Παρασκευής (1/2).

Στο περιθώριο βράβευσης για τα 100 γκολ που έχει πετύχει στην Ελλάδα, ο σέντερ φορ των Ερυθρόλευκων ρωτήθηκε για την υπόθεση που προέκυψε και δήλωσε ότι: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όλα θα πάνε καλά. Υπήρχε μια μικρή παράλειψη και θα διορθωθεί. Δεν ανησυχώ και δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανένας για το θέμα αυτό».

Μολονότι, οι δημοσιογράφοι έσπευσαν να ρωτήσουν για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης στοιχηματισμού, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Κώστας Καραπαπάς, ζήτησε οι ερωτήσεις να περιοριστούν στο θέμα της εκδήλωσης…

Ο Τζιμπούρ αναφορικά με τα γκολ που έχει πετύχει δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος, μακάρι να φτάσω και στα 200 γκολ» και συμπλήρωσε αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Ερυθρόλευκους: «Εχω πει πολλές φορές ότι αυτός ήταν ο στόχος μου. Το είχα δηλώσει πάρα πολλές φορές, αυτή ήταν η επιθυμία μου, να μείνω στον Ολυμπιακό και να πανηγυρίσω μαζί με τον κόσμο του διακρίσεις κι επιτυχίες».