Σε Αιδηψό και Αρτα αναγνωρίστηκαν δύο ακόμη ιαματικές πηγές

Δύο νέες ιαματικές πηγές, τις «Γιάλτρα Αιδηψού» και «Χανόπουλος» στον νομό Αρτας, αναγνώρισε η Επιτροπή Προστασίας Φυσικών Ιαματικών Πόρων.

Δύο νέες ιαματικές πηγές, τις «Γιάλτρα Αιδηψού» και «Χανόπουλος» στον νομό Αρτας, αναγνώρισε η Επιτροπή Προστασίας Φυσικών Ιαματικών Πόρων.

Συνολικά, οι πηγές που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία αναγνώρισης το τελευταίο διάστημα ανέρχονται σε εννέα, καθώς στην προηγούμενη απόφαση της Επιτροπής, που ενεργοποίησε η υπουργός Τουρισμού κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη, αναγνωρίστηκαν οι: Λουτράκι – Πόζαρ (Αριδαία), Σουρωτή (Θεσσαλονίκη), Κάνιστρα (Κασσάνδρα, Χαλκιδική), Καλλιθέα (Ρόδος), Λουτράκι – Περαχώρα (Κόρινθος), Θέρμη (Θεσσαλονίκης) και Παρενέστη (Δράμας), καθώς στόχος του υπουργείου είναι να συνεχιστεί η διαδικασία προκειμένου να ολοκληρωθεί η αναγνώριση πηγών σε όλη τη χώρα.

Εγκαινιάστηκε σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Πελοποννήσου στο Αργος
Εν τω μεταξύ τη νέα Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Πελοποννήσου εγκαινίασε στο Αργος, ο γενικός γραμματέας Τουρισμού κ. Α. Λιάσκος. Η σχολή στεγάζεται στο ιστορικό Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο, κτίριο στο οποίο γεννήθηκε και μεγάλωσε η Κατίνα Παξινού και παραχώρησε δωρεάν ο Δήμος Αργους. Παράλληλα ο Δήμος διαμορφώνει και άλλον χώρο, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, όπου θα λειτουργήσουν τα μαγειρεία της Σχολής και άλλοι αναγκαίοι χώροι για την πρακτική εξάσκηση των σπουδαστών.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk