Ο διεθνής άγγλος μέσος της Τσέλσι Φρανκ Λάμπαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στους Λος Αντζελες Γκάλαξι, οι οποίοι βρήκαν στο πρόσωπό του τον διάδοχο του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

«Είναι τελειωμένη η μεταγραφή» αποκάλυψε αθλητική ιστοσελίδα των ΗΠΑ, ενώ εκπρόσωπος της αμερικανικής ομάδας δεν έκανε κανένα σχόλιο πέρα από το ότι ο τεχνικός των Γκάλαξι κ. Μπρους Αρένα επανέλαβε δημοσίως την εκτίμησή του για τις ικανότητες του 34χρονου Λάμπαρντ.

Το πιθανότερο είναι να μετακομίσει ο Λάμπαρντ στην πόλη των αγγέλων το προσεχές καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με την Τσέλσι. Πρώτος στόχος των Γκάλαξι ήταν ο Κακά, ωστόσο οι υψηλές απαιτήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης και η διστακτικότητα του βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού ανάγκασαν τους παράγοντες της αμερικανικής ομάδας να αλλάξει πλεύση.

Ο Λάμπαρντ που θεωρείται ο κεντρικός μέσος με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ (194 σε 584 εμφανίσεις) είχε εκφράσει το περασμένο καλοκαίρι το ενδιαφέρον του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στο επαγγελματικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ (MLS), κατά τη διάρκεια σειράς φιλικών αγώνων της Τσέλσι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.