Ενημέρωση Παπούλια για τις αλλαγές στο Δημόσιο

Για την πορεία της διοικητικής μεταρρύθμισης στον δημόσιο τομέα και τα πρώτα αποτελέσματα αξιολόγησης ενημέρωσε ο υπουργός Δημόσιας Διοίκησης, Αντώνης Μανιτάκης τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, κατά τη συνάντησή τους το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο Αντ. Μανιτάκης παρέδωσε στον Κάρολο Παπούλια τα οργανογράμματα του υπουργείου του και του υπουργείου Περιβάλλοντος, όπως αυτά είναι σήμερα και όπως μετασχηματίζονται με την εφαρμογή της μεταρρύθμισης.

Πρόκειται, όπως είπε ο κ. Μανιτάκης, για μελέτες που έκαναν οι ίδιοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, χωρίς αμοιβή και πέραν του ωραρίου τους.

«Η Δημόσια Διοίκηση έχει πολύ αξιόλογα στελέχη, τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν και η κυβέρνηση θα το πράξει» τόνισε ο Αντ. Μανιτάκης.

Προσέθεσε ότι «η μεταρρύθμιση προχωράει με αποφασιστικότητα, επιμονή, εμμονή και αταλάντευτα για επίτευξη του στόχου της».

«Για ηράκλειο έργο, που καθυστέρησε να ξεκινήσει» έκανε λόγο ο Κάρολος Παπούλιας και υπογράμμισε ότι θα πρέπει «να αποκαθαρθεί η Δημόσια Διοίκηση από τον σπίλο των τεμπέληδων, κάτι που δεν δέχομαι για τους Έλληνες».

Μετά τη συνάντηση, ο υπουργός Δημόσιας Διοίκησης τόνισε ότι το 2013 θα είναι το έτος αξιολόγησης του προσωπικού στον Δημόσιο Τομέα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική