• Αναζήτηση
 • Το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ θα πραγματοποιηθεί 11-14 Απριλίου 2013

  Το Απρίλιο θα πραγματοποιηθεί το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ, το οποίο θεωρείται κρίσιμης σημασίας για την πορεία του, μια και θα εξετάσει τις πολιτικές θέσεις του κόμματος αλλά και ζητήματα που αφορούν το πρόγραμμα και το καταστατικό του. Σε συνεδρίασή της η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε ότι το 19ο Συνέδριο θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 11 έως την Κυριακή 14 Απριλίου 2013.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το Απρίλιο θα πραγματοποιηθεί το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ, το οποίο θεωρείται κρίσιμης σημασίας για την πορεία του, μια και θα εξετάσει τις πολιτικές θέσεις του κόμματος αλλά και ζητήματα που αφορούν  το πρόγραμμα και το καταστατικό του.  Σε συνεδρίασή της η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε ότι το 19ο Συνέδριο θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 11 έως την Κυριακή 14 Απριλίου 2013. Τα θέματα που θα απασχολήσουν το συνέδριο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, είναι:

  1. Έκθεση δράσης της ΚΕ από το 18ο έως το 19ο Συνέδριο και τα νέα καθήκοντα του Κόμματος έως το 20ο Συνέδριο. – Πρόγραμμα του ΚΚΕ. – Καταστατικό του ΚΚΕ.

  2. Εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής και Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk