Μόλις δέκα λεπτά από το κοσμοπολίτικο κέντρο της Μυκόνου, το νέο ξενοδοχείο San Giorgio αποτελεί ιδανικό καταφύγιο για όσους αγαπούν να αγναντεύουν τη θάλασσα, να απολαμβάνουν το καλό φαγητό και να διασκεδάζουν κάτω από τα αστέρια.

Η ιστορία του ξενοδοχείου ξεκινάει από τα 90s, εφέτος όμως το ξενοδοχείο πέρασε στα χέρια των Thomas Heyne, Mario Hertel και Mάρκου Δακτυλίδη και έπειτα από μια εντυπωσιακή ανακαίνιση κατάφεραν να κάνουν το San Giorgio μέλος της γνωστής αλυσίδας των Design Hotels.

Τα 34 δωμάτιά του σχεδιάστηκαν με παρόμοια αισθητική και υψηλής ποιότητας υλικά που ισορροπούν αρμονικά, αν και προέρχονται από διαφορετικές κατηγορίες. Ετσι, design αντικείμενα διακοσμούν τους χτιστούς πάγκους, κιλίμια και μεγάλες μαξιλάρες ζεσταίνουν τα ρετρό πλακάκια, τα βοτσαλωτά και τις τσιμεντοκονίες, ενώ ραφιέρες και κομό από παζάρια όλου του κόσμου παντρεύτηκαν με τις σύγχρονες παροχές που επιβάλλεται να προσφέρει ένα ξενοδοχείο αυτής της κλάσης στους φιλοξενούμενούς του.

Oι οργανικές φόρμες της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής επιτρέπουν τη χαλάρωση έπειτα από μια μακριά μέρα στη θάλασσα ή έπειτα από μια νύχτα με ξέφρενο χορό στο Paradise Club, το οποίο βρίσκεται λίγα μέτρα πιο πέρα από το ξενοδοχείο και είναι διάσημο για τους djs που φιλοξενεί, ανάμεσά τους οι Armin van Buuren, Moby, David Guetta.

Στο San Giorgio νιώθεις σαν να σου προσφέρει τη φιλοξενία του απλόχερα ένας πολύ καλός φίλος και εσύ ανταποδίδεις, απολαμβάνοντας τη στιγμή και το μαγευτικό τοπίο. Και για όσους είναι έτοιμοι να πουν το «Ι do», το μικρό πετρόχτιστο ξωκλήσι είναι τέλειο για μια κλειστή, σχετικά, τελετή με εκλεκτούς καλεσμένους αγαπημένα σας πρόσωπα.

www. designhotels. com/san_giorgio