Α.Τσοχατζόπουλος: Στο Πειθαρχικό του Κορυδαλλού για χρήση κινητού

Ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος έκανε χρήση κινητού στις φυλακές Κορυδάλλου όπου και κρατείται και για αυτό παραπέμπεται στο Πειθαρχικό των φυλακών. Όταν σωφρονιστικός υπάλληλος εντόπισε τον πρώην υπουργό να κάνει χρήση κινητού, γεγονός που δεν επιτρέπεται από το Σωφρονιστικό Κώδικα, το ανέφερε στον διευθυντή των φυλακών ο οποίος τον παρέπεμψε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Κορυδαλλού

Ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος έκανε χρήση κινητού στις φυλακές Κορυδάλλου όπου και κρατείται και για αυτό παραπέμπεται στο Πειθαρχικό των φυλακών. Οταν σωφρονιστικός υπάλληλος εντόπισε τον πρώην υπουργό να κάνει χρήση κινητού, γεγονός που δεν επιτρέπεται από το Σωφρονιστικό Κώδικα, το ανέφερε στον διευθυντή των φυλακών ο οποίος τον παρέπεμψε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Κορυδαλλού.

Παρ’ ότι είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο για τις φυλακές Κορυδαλλού και κυρίως για τους επώνυμους οικονομικούς κρατούμενους, να κάνουν χρήση κινητού, το συγκεκριμένο αδίκημα ελέγχεται από το Πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών.

Η παραπομπή πάντως του πρώην υπουργού στο Πειθαρχικό δεν είναι άσχετη από τις καθημερινές αποκαλύψεις για σημειώσεις που σοκάρουν με το περιεχόμενό τους και οι οποίες αποδίδονται στον πρώην υπουργό και φαίνεται να αποκαλύπτουν εγκληματική δράση και στα τέλη της δεκαετίας του ’90.

To Πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών αναμένεται να συνεδριάσει εντός της εβδομάδος και για το παράπτωμα για το οποίο κατηγορείται ο Ακης Τσοχατζόπουλος προβλέπονται, μεταξύ άλλων, η ποινή στέρησης του δικαιώματος της εργασίας στη φυλακή ή ακόμη και η μεταγωγή.

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του «Βήματος της Κυριακής» για κίνηση λογαριασμού σε διάστημα τριών μηνών το 1997 με το ποσό των 20 εκ. ελβετικών φράγκων στην τράπεζα Credit Lyonnais στη Γενεύη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk