Τι ζώδιο είσαι;

Nέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη μαζί αλλάζουν, λυτρώνουν και ανανεώνουν τη ζωή για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες

Nέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη μαζί αλλάζουν, λυτρώνουν και ανανεώνουν τη ζωή για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα εφετινά γενέθλιά σας ξεκινούν με μια έκλειψη, καθώς και με την παρουσία του Δία στο ζώδιό σας λίγο αργότερα, μαζί με αρκετούς πλανήτες σε βοηθητικές θέσεις, σε ζώδια του αέρα. Η εβδομάδα προδιαγράφεται ιδιαίτερα έντονη, διότι η έκλειψη στο ζώδιό σας μπορεί να φέρει ευκαιρίες μακροπρόθεσμα να αλλάξετε κάποια πράγματα, να αναλάβετε νέες ευθύνες ή να δεχθείτε ταυτόχρονα δύο αξιόλογες προσφορές. Βέβαια, εξαιτίας μιας λίγο δύσκολης γωνίας της έκλειψης με τον Ποσειδώνα, πιθανώς να πληροφορηθείτε δυσάρεστα…

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Αναπτερωμένο ηθικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή έχει δύο πρόσωπα και σίγουρα το πιο γλυκό και ανάλαφροσκοπεύει να σας το δείξει προς το τέλος της, με τη Σελήνη στο ζώδιό σας το επόμενο Σαββατοκύριακο. Τότε μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα, να καταστρώσετε ένα κοντινό ταξιδάκι αναψυχής, να έρθετε πιο κοντά σε φίλους ή γνωστούς και να χαρείτε την παρέα αγαπημένων σας προσώπων. Στην αρχή της εβδομάδας, ωστόσο, η ανησυχία και η αγωνία σας για την έκβαση ενός προβλήματος μπορεί να σας βγάλει τελείως εκτός προγράμματος.

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Αποδράσεις με νόημα.

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη της 21ης Μαΐου δεν θα σας δυσκολέψει. Απεναντίας, θα έλεγα ότι μπορεί να σας φέρει εντελώς απροσδόκητα ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση ενός στόχου ή ενός ονείρου. Ολο αυτό, με τη βοήθεια ενός φίλου ή κάποιων ανθρώπων οι οποίοι σας συμπαθούν, σας συμπαραστέκονται και σας προσφέρουν τη μεσολάβησή τους προκειμένου να καταφέρετε αυτό που θέλετε. Αλλωστε είστε ιδιαίτερα ανοιχτοί σε προτάσεις, συμβουλές και δραστηριότητες που οδηγούν σε αλλαγές.

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Μια νέα γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο κατώφλι διαφόρων αλλαγών στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή είναι λογικό και αναμενόμενο να έχετε και άγχος. Ετσι, στο ξεκίνημα της εβδομάδας μην παραξενευτείτε αν δεν μπορείτε να ηρεμήσετε ιδιαίτερα. Η έκλειψη της 21ης Μαΐου φέρνει αρκετές εξελίξεις σε οικογένεια και δουλειά, τις οποίες πρέπει να αποδεχθείτε για να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε. Τώρα, αν πρέπει προκειμένου να αλλάξετε κατεύθυνση να φύγετε από μιαν άλλη την οποία έχετε συνηθίσει, μην το θεωρήσετε αρνητικό. Τολμήστε το.

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Μια νέα αρχή.

ΖΥΓΟΣ

Η πρώτη έκλειψη της περιόδου έρχεται σε ένα ιδιαίτερα φιλικό σας ζώδιο, αλλά δυστυχώς σε δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα, που εκφράζει τους επαγγελματικούς σας στόχους και ίσως σας φέρει στην άβολη θέση να πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο επαγγελματικές προτάσεις ή να λάβετε μια σημαντική απόφαση στη δουλειά, η οποία θα σας ταλαιπωρήσει ψυχολογικά. Οποια και αν είναι η επιλογή που θα κάνετε στο τέλος της ημέρας, σύντομα θα φανούν οι συνέπειές της και πιθανώς να χρειαστεί να αναθεωρήσετε, γι’ αυτό μην κλείνετε αβίαστα πόρτες.

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Ετοιμάστε αποσκευές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Και αυτή η εβδομάδα σάς υποχρεώνει να δραστηριοποιηθείτε έντονα στα οικονομικά σας, αφού η έκλειψη πραγματοποιείται σε αυτόν τον τομέα, φέρνοντας μια σειρά από αλλαγές στα εισοδήματά σας, τόσο θετικές, με καινούργιες προσφορές, όσο και αρνητικές (λόγω της δύσκολης όψης της έκλειψης με τον Ποσειδώνα), συνοδευόμενες από πολλά έξοδα, κυρίως για οικογενειακούς λόγους ή επειδή αυτή την περίοδο ασχολείστε με το σπίτι ή με κάποια μετακόμιση (ίσως και αλλαγή
εργασιακού χώρου).

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Ερωτική ανανέωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπερδεμένα συναισθήματα, ανησυχία και μια αίσθηση ότι κινείστε επάνω σε πάγο μπορούν να σας δώσουν παροδικά η νέα Σελήνη και η έκλειψη αυτή την εβδομάδα, αφού, ακόμη κι αν εσείς έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας τι θέλετε να κάνετε με μια σχέση ή μια συνεργασία, φαίνεται ότι ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σας δεν έχουν κάνει το ίδιο… Μετά τις 24/5 τα πράγματα διαφοροποιούνται, έτσι, ακόμη και αν δυσαρεστηθείτε στην αρχή της εβδομάδας, προς το τέλος της θα είστε σαφώς πιο ευχαριστημένοι.

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Ιεραρχήστε τη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή φέρνει αρκετές εξελίξεις και εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, ενώ η νέα Σελήνη και η έκλειψη της 21ης Μαΐου, στην οποία συμμετέχει με δυσαρμονική όψη ο Ποσειδώνας, θα έχει άμεση επίδραση και στα θέματα υγείας σας. Προσέξτε κατ’ αρχάς την αυξανόμενη κόπωση και βάλτε στο πρόγραμμα ένα τσεκάπ. Επίσης, προσπαθήστε να δείτε, όσο και αν δεν είναι ορατές με την πρώτη ματιά, τις θετικές πλευρές μιας ανακατάταξης στο περιβάλλον της δουλειάς.

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Βελτιωμένο προφίλ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την εβδομάδα αυτή, με τη φιλική προς εσάς νέα Σελήνη και έκλειψη, συνειδητοποιείτε πόσο δημιουργικοί, πόσο ερωτικοί και πόσο προστατευτικοί μπορείτε να γίνετε απέναντι σε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη σας και κυρίως σε νεαρότερα άτομα ή στα παιδιά σας. Η νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στον τομέα του έρωτα, των απογόνων και της δημιουργίας υπόσχεται σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας που αφορούν τα παραπάνω θέματα, δίνοντας την υπόσχεση να σας κάνει πιο χαρούμενους τους επόμενους μήνες.

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Ετοιμάστε ταξίδι!

ΙΧΘΥΕΣ

Η κούραση είναι τεράστια, η αγωνία για την έκβαση κάποιων θεμάτων ακόμη μεγαλύτερη και φως στο τούνελ δεν φαίνεται. Ή μήπως όχι; Η νέα Σελήνη-έκλειψη έρχεται να δώσει καταφατική απάντηση στο ερώτημα προσφέροντας βοήθεια προκειμένου να πάρετε πρωτοβουλίες, να κινήσετε τα νήματα της προσωπικής, οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής και να γίνετε κύριοι της τύχης σας. Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα έχετε περισσότερες απαντήσεις.

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Ασχοληθείτε με το σπίτι.

ΚΡΙΟΣ

Ο,τι έχει σχέση με ένα καινούργιο σχέδιο, μια νέα επαγγελματική απασχόληση, ένα φιλόδοξο εκδοτικό ή συγγραφικό εγχείρημα, τις σπουδές σας ή ακόμη και ένα ταξίδι, έρχεται τώρα στο προσκήνιο και σας δίνει έμπνευση, μολονότι δεν θα λείψουν τα μπερδέματα. Αν το προηγούμενο διάστημα κάνατε συζητήσεις και περιμένατε απάντηση ή προτάσεις κυρίως επαγγελματικού χαρακτήρα, αυτή την εβδομάδα μπορεί να έχετε ανταπόκριση σε αυτό που ψάχνετε. Εντελώς ευχαριστημένοι δεν θα είστε και πάλι, είναι ωστόσο μια κάποια εξέλιξη.

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Μια εκδρομή.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρ’ ότι τα οικονομικά σάς έχουν γίνει έμμονη ιδέα τον τελευταίο καιρό, αυτή την εβδομάδα έχετε πραγματικά την ευκαιρία να αναζητήσετε νέα πηγή εισοδήματος, να μειώσετε τα έξοδά σας ή να εγκαινιάσετε μια παράλληλη δραστηριότητα που θα σας αποφέρει κέρδος. Το πορτοφόλι σας γίνεται σοβαρή προτεραιότητα. Βεβαίως, εξαιτίας μιας δύσκολης γωνίας με τον Ποσειδώνα, η έκλειψη μπορεί να σας φέρει κάποια απώλεια στον ίδιο τομέα. Μην πτοήστε όμως. Σύντομα τα πράγματα θα γυρίσουν υπέρ σας.

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Οικονομικές πρωτοβουλίες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
BHMAgazino
Σίβυλλα
Helios Kiosk