Οχι απλώς συγκρατημένη αισιοδοξία αλλά βεβαιότητα διακατείχε τους διοικούντες την ΠΑΕ για την κατάθεση των 2 εκατ. ευρώ σε γερμανική τράπεζα στην οποία (υποτίθεται ότι) είχε συμφωνηθεί να προχωρήσει (άγνωστος επί του παρόντος) υποψήφιος αγοραστής της κιτρινόμαυρης εταιρείας.

Η δικαιολογία που έλαβαν οι Κιτρινόμαυροι σχετιζόταν με κάποιους τραπεζικούς όρους που δεν έχουν και τόση σημασία ανάλυσης από τη στιγμή που τα χρήματα δεν μπήκαν στον λογαριασμό, όπως είχε συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών από την περασμένη Τρίτη.

Ουδείς εκ των διοικούντων πείστηκε, ωστόσο η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δεν τους επέτρεπε να κλείσουν την πόρτα στον (υποτιθέμενο ως) ενδιαφερόμενο και πλέον περιμένουν και την αυριανή ημέρα για να διαπιστώσουν αν όντως έχει την πρόθεση να αποκτήσει τα ηνία της κιτρινόμαυρης εταιρείας προχωρώντας στην κατάθεση των 2 εκατ. ευρώ τα οποία θα αποτελέσουν το πρώτο βήμα των διεργασιών που θα ακολουθήσουν προκειμένου η εταιρεία να αλλάξει χέρια.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Ανδρέας Δημητρέλλος και τα άλλα μέλη του ΔΣ. (πλην του δικηγόρου κ. Χάρη Οικονομόπουλου ο οποίος ζητούσε την απόσυρση της ΑΕΚ από οποιαδήποτε συζήτηση με τους φερόμενους ως ενδιαφερόμενους) έλεγαν ότι «δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να περιμένουμε, αν αυτά τα χρήματα δεν εισρεύσουν στο ταμείο της εταιρείας ώστε να γίνουν οι απαιτητές πληρωμές, τότε ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός πρέπει να θεωρείται δεδομένος».