Ένας πραγματικός θρύλος της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, από τους σημαντικότερους ερμηνευτές του γαλλικού τραγουδιού, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ο διάσημος καλλιτέχνης, και Πρέσβης Καλής Θελήσεως του Ιδρύματος Δράσης κατά του Καρκίνου του Μαστού, Christophe, θα δώσει δύο συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Τετάρτη 2 & την Πέμπτη 3 Μαΐου 2012.

Ο Christophe με την ορχήστρα του θα παρουσιάσουν τα καινούργια του τραγούδια μαζί με τις μεγάλες αξέχαστες επιτυχίες του, όπως Aline, Oh mon amour, Mal, Les marionettes, The girl from Salina, Les mots bleus κ.ά.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την επίτευξη των σκοπών του Ιδρύματος.

Τιμές εισιτηρίων: € 20 (Φοιτητικά) – 30 – 50 – 65 – 90 (VIP)
Προπώληση : Τετάρτη 4 Απριλίου 2012, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών,
Τηλ. 210 – 7282333, www.megaron.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΙΔΡΥΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ
Τηλ. 210 72.10.883 – Fax. 210 7210870
e-mail : info@bcactionfund.org
www.bcactionfund.org

To «ΙΔΡΥΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ» (BREAST CANCER ACTION FUND), μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, έχει σκοπό ανθρωπιστικό, κοινωνικό και επιστημονικό και προσπαθεί να συμβάλλει στην καταπολέμηση
του καρκίνου του μαστού.

Κύριοι στόχοι είναι:
-η ανάληψη της δαπάνης του διαγνωστικού ελέγχου και της θεραπείας περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων ασθενών, Eλλήνων και Μεταναστών, σε νοσηλευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού
– η δημιουργία πρότυπων Μονάδων Μαστού ή η ενίσχυση υπαρχόντων με υλικοτεχνική υποδομή
– η χορήγηση υποτροφιών και βραβείων
– η οικονομική ενίσχυση ερευνητικών πρωτοκόλλων
– η διοργάνωση διαλέξεων, ημερίδων, συνεδρίων και η έκδοση και δωρεάν διανομή συγγραμμάτων και άλλου έντυπου υλικού, με στόχο ενημερωτικό και εκπαιδευτικό.