Τη διάθεση της υπηρεσίας Vodafone Έλεγχος Χρήσης που αφορά όλους τους συνδρομητές της εταιρείας, συμβολαίου και καρτοκινητής, ιδιώτες και επαγγελματίες, ανακοίνωσε την Τετάρτη η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Η υπηρεσία Vodafone Έλεγχος Χρήσης που βρίσκεται στη διεύθυνση www.vodafone.gr/UsageControl δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να βλέπουν ξεκάθαρα τη χρήση του προγράμματός τους, μέσα από έν γράφημα με μπάρες υπολειπόμενης χρήσης.

Η νέα υπηρεσία είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους, ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται, είτε μέσα από το Smartphone τους κατεβάζοντας την εφαρμογή My Vodafone, είτε στον υπολογιστή ή το tablet τους από το My account στο site της Vodafone.

Η εφαρμογή εκτός από τον έλεγχο χρήσης παρέχει στο Smartphone των συνδρομητών, όλες τις πληροφορίες του λογαριασμού τους. Επιπλέον, η εφαρμογή διαθέτει Store Locator και δίνει τη δυνατότητα εύρεσης του πλησιέστερου καταστήματος από το σημείο στο οποίο βρίσκεται ο συνδρομητής. Επίσης, παρέχει πρόσβαση στο πρόγραμμα Vodafone 1+1, από όπου μπορούν να ενημερωθούν για τις προσφορές, και εκπτώσεις αλλά και χρήσιμα τηλέφωνα. H δωρεάν εφαρμογή My Vodafone είναι διαθέσιμη μέσα από το Android Market (πλέον Google Play) για Android, μέσα από το AppStore για IOS αλλά και μέσα από το Vodafone AppSelect.

Ειδικά για τους συνδρομητές της Καρτοκινητής, παρέχεται η δυνατότητα ενεργοποίησης πακέτων, ανανέωσης χρόνου ομιλίας μέσω κάρτας ανανέωσης, επέκτασης υπολοίπου και Vodafone Sharing.

Παράλληλα, όλοι οι συνδρομητές Vodafone μπορούν από τον υπολογιστή ή το tablet τους μέσα από το vodafone.gr, να έχουν την ίδια εμπειρία για την υπηρεσία Vodafone Έλεγχος Χρήσης με την εγγραφή τους στο Vodafone My Account

Στο Vodafone My Account, εκτός από τον Έλεγχο Χρήσης, οι συνδρομητές θα βρουν ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με το λογαριασμό τους, ανάλυση κλήσεων, καθώς δίνεται και η δυνατότητα πληρωμής λογαριασμού ηλεκτρονικά, αναβάθμισης της συσκευής, ανανέωσης συμβολαίου με έκπτωση αντί επιδότησης κ.λ.π