Στην εκπομπή «Στάση media» του Κοσμά Βίδου και της Αφροδίτης Γραμμέλη και στον ΒΗΜΑFM 99,5 μίλησε η Μπέσυ Μάλφα, η οποία σχολίασε τα ποσοστά τηλεθέασης και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί οι οποίοι συμμετέχουν σε τηλεοπτικές σειρές.

Σχετικά με το γεγονός ότι η ανταγωνιστική σειρά του Mega «Κλεμμένα όνειρα» σημείωνε υψηλότερες τηλεθεάσεις από την αντίστοιχη του ΑΝΤ1 «Είναι στιγμές», η ηθοποιός είπε: «Εμείς μια χαρά είμαστε, δε μας λείπει τίποτα. Ούτε στους τηλεθεατές μας λείπει τίποτα. Εγώ ποτέ δεν πίστεψα στην AGB, μια μούφα είναι. Εξάλλου πριν αρχίσουμε εμείς, είχαν κάποια νούμερα οι ανταγωνιστές μας που δε θέλω να σχολιάσω, γιατί πάντα οι ηθοποιοί την πληρώνουν. Είναι οι τελευταίοι που πληρώνονται, αλλά πληρώνουν όλα τα άλλα. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό, το θεωρώ μια μούφα. Μία σειρά η οποία δεν πήγαινε καλά (σ.σ. «Κλεμμένα όνειρα») και ξαφνικά τώρα βρίσκεται στα ύψη, μου φαίνεται αστείο. Αλλά από την άλλη, χαίρομαι για τους συναδέλφους μου να έχουν δουλειά και να αρέσουν στον κόσμο. Καλά πηγαίνουμε, αρέσει η σειρά, δε σημαίνει ότι πάντα πρέπει να είσαι νούμερο ένα. Εξάλλου εγώ πιστεύω ότι είμαστε νούμερο ένα, υποκριτικά και σκηνοθετικά, όσο ψωνίστικο και υπερφίαλο κι εάν ακούγεται αυτό».

Όπως οι περισσότεροι ηθοποιοί έτσι και η ίδια αποκαλύπτει πως «είμαστε απλήρωτοι εδώ κι ένα χρόνο. Εμένα κι από άλλη δουλειά μου φάγανε τα λεφτά. Νομικά δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσει κανείς τίποτα. Εγώ δουλεύω μ’ έναν άνθρωπο, τον οποίο εκτιμώ πάρα πολύ, τον Στράτο Μαρκίδη, ο οποίος μέχρι στιγμής όσες δουλειές έχουμε κάνει μαζί, ήταν πάρα πολύ συνεπής σε ό,τι αφορά τη δουλειά του και τα οικονομικά του. Από ‘κει και πέρα εξαρτάται κι από το κανάλι. Ελπίζω ο ΑΝΤ1 να φανεί συνεπής και να μας φερθεί καλύτερα από τα υπόλοιπα κανάλια. Ο σύζυγος κάνει καθημερινό σε ένα σήριαλ που δεν πληρώνεται και γι΄ αυτό σταμάτησε και κάνει τη μαμά στο σπίτι. Εάν συνεχίσω να μην πληρώνομαι, θα σταματήσω να δουλεύω. Και δε θα χάσει η Βενετιά βελόνι, ουδείς αναντικατάστατος. Αλλά εγώ δε νομίζω ότι μπορώ να εξακολουθήσω να δουλεύω και να πληρώνω κιόλας επειδή δουλεύω».