Με την επιτυχή ολοκλήρωση του PSI ανοίγει μια νέα σελίδα η χώρα μας, αυτή τη φορά πιο αισιόδοξη και πιο ελπιδοφόρα, είπε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Γ. Προβόπουλος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια.

Ο κ. Προβόπουλος, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την πορεία του PSI, αρχίζοντας, όπως είπε από τα θετικά: «εμπράκτως οι ξένοι εταίροι μας, στις αποφάσεις που ελήφθησαν προ ημερών, συμπαραστέκονται στη χώρα μας. Είναι μία επιτυχία», είπε συγκεκριμένα. Το PSI, συμπλήρωσε, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί την Πέμπτη το βράδυ.

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας επεσήμανε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι το κλίμα για τη χώρα είναι αρνητικό διεθνώς, εξαιτίας των προβλημάτων μας, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ότι το αρνητικό αυτό κλίμα, «πρέπει και μπορούμε να το αλλάξουμε, να κάνουμε ό,τι πρέπει προκειμένου να οδηγηθούμε σε καλύτερο μέλλον».

Επεσήμανε μάλιστα ότι «στα χέρια μας βρίσκεται η τύχη της χώρας και πιστεύω ότι αυτή τη φορά δεν θα αφήσουμε να πάνε όλες αυτές οι προσπάθειες που έως τώρα χαμένες».