Ακόμα μία πρωτοβουλία οργανώθηκε από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την προμήθεια βασικών αγαθών χωρίς μεσάζοντες. Πρόκειται για τον Δήμο Γαλατσίου, ο οποίος θα διανείμει πατάτες Νευροκοπίου σε πολύ χαμηλές τιμές.

Ο Δήμος καλεί τους δημότες και κατοίκους του Γαλατσίου να συμπληρώσουν την αίτηση παραγγελίας, έντυπο της οποίας θα βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου (Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους) τηλ. 210-2143300 ή ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου http://www.galatsi.gov.gr, στην ενότητα «Νέα–Ανακοινώσεις».

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν το έντυπο παραγγελίας στο ισόγειο του Δημαρχείου από τις 09:00 έως τις 17:00, ενώ η συλλογή των αιτήσεων ξεκινά τη Δευτέρα 5 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 9 Μαρτίου.

Σημειώνεται ότι θα διατίθενται συσκευασίες των 20 κιλών με 6,40 ευρώ και των 30 κιλών με 9 ευρώ (στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 13%).

Η κάθε παραγγελία δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 60 κιλά.

Η πρώτη φάση της διανομής θα πραγματοποιηθεί από τους ίδιους τους παραγωγούς, αυστηρά, σύμφωνα με τα έντυπα παραγγελίας τη Δευτέρα 12 Μαρτίου μετά τις 09:00, στον χώρο του υπαίθριου πάρκινγκ δίπλα στο Δημαρχείο.