Κ. Γιαννίκος: Αλλαξε τίτλο στο Tivo και κατάφερε να το εκδώσει

Στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων των τελευταίων ημερών στην εφημερίδα «Ο κόσμος του Επενδυτή» και στις περιοδικές εκδόσεις («TIVO», «ΔΙΦΩΝΟ», «INFORMER») για τη μη καταβολή δεδουλευμένων από το τέλος Οκτωβρίου του 2011, έπαψαν να εκδίδονται τα συγκεκριμένα έντυπα

Στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων των τελευταίων ημερών στην εφημερίδα «Ο κόσμος του Επενδυτή» και στις περιοδικές εκδόσεις («TIVO», «ΔΙΦΩΝΟ», «INFORMER») για τη μη καταβολή δεδουλευμένων από το τέλος Οκτωβρίου του 2011, έπαψαν να εκδίδονται τα συγκεκριμένα έντυπα.

Ομως, σήμερα η Τυποεκδοτική, όπως φαίνεται, τύπωσε την απεργοσπαστική έκδοση του TiVi Weekly, όπως είναι ο νέος τίτλος του τηλεοπτικού περιοδικού «Tivo». Η εταιρεία του Κ. Γιαννίκου άλλαξε όνομα στο περιοδικό και με νέα εταιρεία «Κίνηση Ήχου και Εικόνας Α.Ε» κατάφερε να το εκτυπώσει και να το φέρει στα περίπτερα.

Μετά από τις έντονες αντιδράσεις των εργαζομένων στην εφημερίδα «Ο κόσμος του Επενδυτή» και στις περιοδικές εκδόσεις, την Τετάρτη το απόγευμα, η Τυποεκδοτική εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται και περιγράφει το γεγονός και δηλώνει ότι διακόπτει την συνεργασία της με την εν λόγω εταιρεία.

H ανακοίνωση της Τυποεκδοτικής για την εκτύπωση του περιοδικού TiVi Weekly

«Η διεύθυνση της Τυποεκδοτικής αναλαμβάνει την ευθύνη για την εκτύπωση του περιοδικού TiVi Weekly που όπως αποδεικνύεται είναι ιδιοκτησίας Γιαννίκου. Η συμφωνία της Τυποεκδοτικής έγινε με την εταιρία «Κίνηση Ήχου και Εικόνας Α.Ε» που εμφανίστηκε ως ιδιοκτήτης νέου εβδομαδιαίου περιοδικού. Όταν αποκαλύφθηκε ότι το περιοδικό είναι απεργοσπαστικό και ο πραγματικός ιδιοκτήτης είναι ο Κ. Γιαννίκος σταμάτησε τη συνεργασία με τη συγκεκριμένη εταιρία.

Η Διεύθυνση της Τυποεκδοτικής»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk