Απολύθηκαν δύο υπάλληλοι του ΥΠΕΚΑ για δωροδοκία

Στην απόλυση δύο επίορκων υπαλλήλων του προχώρησε το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Oπως ανακοίνωσε το ΥΠΕΚΑ η πειθαρχική ποινή της οριστικής παύσης των δύο δημοσίων υπαλλήλων επιβλήθηκε μετά από σχετική απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, στο οποίο είχαν παρεπεμφθεί για να ελεγχθούν πειθαρχικά, παράλληλα με την ποινική διαδικασία, μετά την επ’ αυτοφώρω σύλληψή τους να δωροδοκούνται.

Στην απόλυση δύο επίορκων υπαλλήλων του προχώρησε το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
Oπως ανακοίνωσε το ΥΠΕΚΑ η πειθαρχική ποινή της οριστικής παύσης των δύο δημοσίων υπαλλήλων επιβλήθηκε μετά από σχετική απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, στο οποίο είχαν παρεπεμφθεί για να ελεγχθούν πειθαρχικά, παράλληλα με την ποινική διαδικασία, μετά την επ’ αυτοφώρω σύλληψή τους να δωροδοκούνται.

Η παγίδα που αποκάλυψε τη δράση των δύο επίορκων υπαλλήλων είχε στηθεί προ μηνών από την Αστυνομία, μετά από καταγγελία ιδιοκτήτη εστιατορίου, όπου οι δύο υπάλληλοι είχαν πάει για έλεγχο ηχορύπανσης.

Στελέχη του υπουργείου επικαλούνται ωστόσο τα προσωπικά δεδομένα και δεν δίνουν περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk