Νέα κανάλια στο YouTube με διάσημες υπογραφές

Στο πλαίσιο ενός νέου επιχειρηματικού σχέδιου που στοχεύει στην επέκταση του YouTube, οι υπεύθυνοι του γνωστού website έχουν συμφωνήσει με διασημότητες από το χώρο της μουσικής, του κινηματογράφου και του αθλητισμού να δημιουργήσουν νέα κανάλια

Στο πλαίσιο ενός νέου επιχειρηματικού σχέδιου που στοχεύει στην επέκταση του YouTube, οι υπεύθυνοι του γνωστού website έχουν συμφωνήσει με διασημότητες από το χώρο της μουσικής, του κινηματογράφου και του αθλητισμού να δημιουργήσουν νέα κανάλια.

Πρώτοι απ’ όλους η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα και ο ράπερ Τζέι Ζ υπέγραψαν με το You Tube προκειμένου να το «εφοδιάσουν» με φρέσκο περιεχόμενο.

Πιο συγκεκριμένα η Μαντόνα θα συνεργαστεί με το κανάλι χορευτικών βίντεο «DanceOn», ενώ ο Τζέι Ζ θα παράγει περιεχόμενο που θα σχετίζεται με την δική του «Life + Times» ιστοσελίδα.

Άλλοι συμμετέχοντες στο εν λόγω εγχείρημα είναι ο Άστον Κούτσερ, η πρωταγωνίστρια του «Modern Family» Σοφία Βεργκάρα, ο πρωταγωνιστής του «The Office» Ράιν Γουίλσον, η ηθοποιός Εϊμι Πόλερ, ο πρώην αθλητής του μπάσκετ Σακίλ Ο Νιλ και το αστέρι του σκέιτμπορντ Τόνι Χακ.

Αρκετά από τα κανάλια των παραπάνω σταρ θα κάνουν πρεμιέρα μέχρι το τέλος του 2011, ενώ τα υπόλοιπα θα κάνουν το ντεμπούτο τους το 2012.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.