O Zεσουάλδο Φερέιρα μίλησε στους παίκτες του στη σημερινή (30-04) προπόνηση ενόψει των αγώνων των Playoffs τονίζοντας ότι μπορεί το πρόγραμμα να είναι δύσκολο, όμως όλα θα εξαρτηθούν από τη δική τους απόδοση. Ακόμα ο Πορτογάλος τεχνικός επεσήμανε ότι είναι χρέος των Πρασίνων να εξασφαλίσουν την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

«Oπως είδατε το πρόγραμμα δεν είναι και το καλύτερο αλλά αυτό δεν λέει πολλά γιατί τα πάντα εξαρτώνται από εμάς. Από την δική μας απόδοση. Ξεκινάμε με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Τούμπα, από το οποίο πρέπει πάση θυσία να πάρουμε κάτι θετικό. Τα τρία πρώτα ματς θα είναι και τα καθοριστικά. Εάν έχουμε καλά αποτελέσματα τότε στον δεύτερο γύρο και με δύο ματς στην έδρα μας, θα είμαστε το φαβορί» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν έχω κουραστώ να σας λέω πόσο σημαντικό είναι για όλους μας και φυσικά για τον σύλλογο η εξασφάλιση της πρώτης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα. Είναι χρέος μας το Chmapions League από την στιγμή που χάθηκε το πρωτάθλημα. Θέλω να είμαστε μια γροθιά, ενωμένοι για τον στόχο μας».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο διήμερο ρεπό που τους έδωσε για Κυριακή και Δευτέρα, λέγοντας «Δουλέψαμε σε έντονους ρυθμούς όλη την εβδομάδα. Για αυτό σας δίνω δύο μέρες ρεπό, για να ξεκουραστείτε ενόψει των δύσκολων αγώνων που έρχονται. Θέλω να προσέχετε τι θα κάνετε γιατί μέχρι το τέλος δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία για ξεκούραση».

Σε εκδήλωση Κατσουράνης, Χριστοδουλόπουλος

Ο Κώστας Κατσουράνης και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρέθηκαν σε εκδήλωση χορηγού εταιρίας (Nike) του Παναθηναϊκοό στο Mall. Οι Ελληνες διεθνής μοίρασαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν με φίλους της ομάδας και πήραν μέρος σε κάποιες δραστηριότητες με μικρά παιδιά.

Ο Χριστοδουλόπουλος συνοδευόταν από την αρραβωνιαστικιά του, η οποία τραβούσε φωτογραφίες κατά τη διάρκεια των μίνι αγώνων με τα μικρά παιδιά. Και οι δύο διεθνείς δεν προέβησαν σε κάποια δήλωση.