Αλκοόλ και ναρκωτικά «σκότωσαν» τη Μαρί-Φρανς Πιζιέ

Τα πρώτα αποτελέσματα των αναλύσεων που πραγματοποιήθηκαν μετά την ανακάλυψη της σορού της γαλλίδας ηθοποιού Μαρί Φρανς Πιζιέ στην πισίνα του σπιτιού της αποκάλυψαν υψηλό επίπεδο οινοπνεύματος και ναρκωτικών ουσιών στο αίμα της. «Ενα σημαντικό ποσοστό αλκοολαιμίας εντοπίστηκε από τις αναλύσεις, που αποκάλυψαν την παρουσία αντικαταθλιπτικού και αναλγητικού σε θεραπευτικές δόσεις» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο άνθρωπος που έχει πρόσβαση στον φάκελλο της υπόθεσης.

Τα πρώτα αποτελέσματα των αναλύσεων που πραγματοποιήθηκαν μετά την ανακάλυψη της σορού της γαλλίδας ηθοποιού Μαρί-Φρανς Πιζιέ στην πισίνα του σπιτιού της αποκάλυψαν υψηλό επίπεδο οινοπνεύματος και ναρκωτικών ουσιών στο αίμα της.

«Ενα σημαντικό ποσοστό αλκοολαιμίας εντοπίστηκε από τις αναλύσεις, που αποκάλυψαν την παρουσία αντικαταθλιπτικού και αναλγητικού σε θεραπευτικές δόσεις» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο άνθρωπος που έχει πρόσβαση στον φάκελλο της υπόθεσης.

Η πηγή ανέφερε ότι «η λήψη αυτών των φαρμάκων σε συνδυασμό με την κατάποση αλκοόλ έχει ως αποτέλεσμα την άμβλυνση των αντιδράσεων στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος και των αντανακλαστικών».

Η έρευνα, η οποία δεν γίνεται για εγκληματική πράξη, όπως κατέστη σαφές από την αρχή από την δικαιοσύνη, συνεχίζεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων και από άλλες ιατροδικαστικές πραγματογνωμοσύνες, που «μπορεί να διαρκέσουν αρκετές ημέρες».

Ωστόσο, το ενδεχόμενο πνιγμού, το οποίο ούτε επιβεβαιώθηκε ούτε διαψεύστηκε από τη νεκροψία – κατά την οποία δεν βρέθηκε πολύ νερό στους πνεύμονες – δεν έχει αποκλειστεί.

Η Μαρί-Φρανς Πιζιέ διέμενε στη δεύτερη κατοικία της στο Saint-Cyr-sur-Mer στη νοτιοανατολική Γαλλία, όταν βρέθηκε νεκρή στην πισίνα τους από το σύζυγό της γύρω στις (02:00 GMT), τη νύχτα της 23 προς 24 Απριλίου.

Η υπόθεση της αυτοκτονίας της κωμικού είναι μια από εκείνες που εξετάζονται από τους ανακριτές, που έχουν κάνει έρευνες για την ψυχική της κατάσταση πριν από τον θάνατό της.

Η ηθοποιός, που πέθανε σε ηλικία 66 ετών, θα ταφεί το Σάββατο στο Sanary-sur-Mer, στον οικογενειακό τάφο του συζύγου της, Τιερί Φούνκ-Μπρεντανό, ανώτερο στέλεχος του ομίλου Lagardere.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός