Η Μαρία Δαμανάκη στην Κύπρο για τις πέστροφες και τις τράτες

Δύο μέρες στην Κύπρο, στις 28 και 29 Απριλίου, θα βρεθεί η επίτροπος Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας κυρία Μαρία Δαμανάκη, όπου θα έχει πλήθος επαφών. Θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο κ. Δ. Χριστόφια, με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Μάριο Καρογιάν και τον υπουργό Εξωτερικών κ. Μάρκο Κυπριανού.

Δύο μέρες στην Κύπρο, στις 28 και 29 Απριλίου, θα βρεθεί η επίτροπος Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας κυρία Μαρία Δαμανάκη, όπου θα έχει πλήθος επαφών.

Θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο κ. Δ. Χριστόφια, με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Μάριο Καρογιάν και τον υπουργό Εξωτερικών κ. Μάρκο Κυπριανού.

Θα έχει ακόμα συνομιλίες με τον υπουργό Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Δ. Ηλιάδη με τον οποίο θα δώσουν κοινή συνέντευξη τύπου.

Κύριος στόχος της επίσκεψης της κυρίας Δαμανάκη στην Κύπρο, θα είναι οι συναντήσεις που θα έχει με τους ψαράδες, με τους εκπροσώπους των αγροτικών οργανώσεων, με τους θαλασσοκαλλιεργητές και τους πεστροφοκαλλιεργητές. Θα συναντηθεί και με τους εκπροσώπους του Συνδέσμου Εργοδοτών Αλιείας «Τράτες».

Το βράδυ της προσεχούς Πέμπτης η Ελληνίδα Επίτροπος θα μιλήσει με θέμα: «Η Ευρώπη και το ευρώ: Υπερβαίνοντας την κρίση». Πριν αναχωρήσει από την Κύπρο θα έχει συναντήσεις με τους εκπροσώπους της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών και του Κυπριακού Επιμελητηρίου και με την υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων κυρία Ερατώ Κοζάκου – Μαρκουλή, ενώ θα συμμετάσχει και στην τελετή των εγκαινίων του Αλιευτικού Καταφυγίου στο Ζύγι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk