Συστάσεις στους εκδρομείς του Πάσχα

Σεβασμό στην απαγόρευση χρήσης της λωρίδας έκτακτης ανάγκης (ΛΕΑ) ζητά από τους οδηγούς το υπουργείο Υποδομών, εν όψει της μεγάλης πασχαλινής εξόδου, καλώντας τους να αποφύγουν τη στάση και τη στάθμευση εκεί.

Το υπουργείο Υποδομών προειδοποιεί τους οδηγούς ότι αναμένεται αυξημένη κυκλοφορία οχημάτων:

– Κατά την έξοδο κυρίως τη Μεγάλη Πέμπτη (21.04.2011) από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ (15:00-23:00) και τη Μεγάλη Παρασκευή (22.04.2011) από τα ξημερώματα έως το απόγευμα (05:00-17:00).

– Κατά την επιστροφή, κυρίως τη Δευτέρα του Πάσχα (25.04.2011) αλλά και την Τρίτη 26.04.2011 από 10:00-24:00.

Όπως αναφέρει, δεν θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με αποκλεισμό λωρίδων κυκλοφορίας, κατά μήκος των αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ μέχρι τη Λαμία, Ελευσίνα-Κόρινθος και Κόρινθος-Τρίπολη μέχρι τα Παραδείσια.

Ακόμη, επισημαίνεται ότι αναφορικά με την νέα εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών, όπου τα έργα κατασκευής βρίσκονται σε εξέλιξη, υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας, κατά μήκος των 17 εργοταξίων που βρίσκονται σε λειτουργία και αναμένονται καθυστερήσεις.

Στο τμήμα μέχρι το Ξυλόκαστρο, θα διατίθενται δύο λωρίδες μειωμένου πλάτους στην κατεύθυνση αιχμής, κατά τις ώρες της μεγάλης κυκλοφοριακής ροής, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν εκτροπές της κυκλοφορίας προς την ΠΕΟ Κορίνθου-Πατρών ή και αποκλεισμοί εισόδου στους ανισόπεδους κόμβους της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών, στην κατεύθυνση αιχμής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk