Την τελευταία του πνοή άφησε σε τροχαίο δυστύχημα λίγο έξω από την Καβάλα ο Νιγηριανός Ολουμπάγιο Αντεφέμι. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι ο 26χρονος είχε πάρει ολιγοήμερη άδεια από την ακριτική ομάδα, προκειμένου να μεταβεί στην πατρίδα του για να παντρευτεί. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, είχε προορισμό το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης, όταν συνέβη το μοιραίο στην περιοχή της Καβάλας. Συγκεκριμένα, σε κάποιο σημείο του οδοστρώματος με αρκετές στροφές, ο Αντεφέμι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να γίνει το δυστύχημα και να κοπεί το νήμα της ζωής του τόσο άδοξα.

Ο Διοικητής της Τροχαίας Καβάλας, Βασίλης Τσομπάνογλου, μιλώντας στον Sentra FM 103,3 για το τροχαίο του Αντεφέμι είπε χαρακτηριστικά: «Ο Αντεφέμι ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο. Τα αίτια ερευνώνται. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Πρόκειται περί εκτροπής ανατροπής του οχήματος. Το δυστύχημα έγινε στο 162ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας – Ξάνθης γύρω στις 9.15 το πρωί. Είναι κοντά στην έξοδο Καβάλας στον Αγιο Σύλλα. Στο σημείο εκείνο υπάρχει στροφή, ενώ ψιχάλιζε. Δυστυχώς ο Αντεφέμι δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Γι΄αυτό και η Τροχαία επιμένει πάντα να φοράτε ζώνη ασφαλείας. Εμείς ενημερώσαμε τους ανθρώπους της Ξάνθης».

Ο Νιγηριανός είχε γεννηθεί στις 13/8/1985 και στην Ξάνθη είχε μετεγγραφεί στην αρχή της εφετινής σεζόν. Στις τάξεις της ακριτικής ομάδας επικρατεί σοκ από την είδηση του χαμού του 26χρονου μέσου. Ο Αντεφέμι είχε αγωνιστεί κατά το παρελθόν στις Ντέλτα Γιουνάιτεντ, Χάποελ Τελ Αβίβ, Χάποελ Τζερούσαλεμ, Χάποελ Μπνέι Οντ, Ραπίντ Βουκουρεστίου, Ρέιντορφ Αλτάχ και Μπουλόν. Ήταν μέλος της εθνικής Νιγηρίας στην Ολυμπιάδα του 2008 όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Είχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Αφρικής U-20, και τον τίτλο του Κυπέλλου με την Χάποελ Τελ Αβίβ το 2006.