Η καρδιά του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου θα χτυπάει το βράδυ της Παρασκευής (15/4 – 20.00) στο κλειστό του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι, όπου θα πραγματοποιηθεί συναυλία της Αννας Βίσση για την οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη ΠΑΟ.

Η αποκαλούμενη «μάνα του λόχου» στο Τριφύλλι αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα ιδίως τα τελευταία χρόνια και τίθεται ακόμη και ζήτημα επιβίωσης των τμημάτων που έχει υπό την σκέπη του ο Ερασιτέχνης καθώς πολλά εξ αυτών… φυτοζωούν και υπολειτουργούν.

Στόχος των διοργανωτών είναι να συγκεντρωθεί μέσω της συναυλίας ένα σημαντικό ποσό, το οποίο θα αποτελέσει μια σημαντική οικονομική ανάσα για τον σύλλογο προκειμένου να ορθοποδήσει και να θέσει νέες βάσεις για το μέλλον.

Η συναυλία της Αννας Βίσση, η οποία είναι γνωστή για τα φιλοπαναθηναϊκά αισθήματά της θα αρχίσει στις 20.00 και η δημοφιλής τραγουδίστρια θα πλαισιωθεί από τον Γιώργο Σαμπάνη και την Βέρα Μπούφη, ενώ το «παρών» αναμένεται να δώσουν, πέραν των χιλιάδων φίλων του ΠΑΟ, αρκετοί αθλητές των Πρασίνων μεταξύ των οποίων και ο γάλλος επιθετικός Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος μάλιστα προ εβδομάδων κατά την επίσημη παρουσίαση των εκδηλώσεων στήριξης του Ερασιτέχνη είχε προσφέρει 10.000 ευρώ.

Δύο εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ

Ο φίλαθλος κόσμος που επιθυμεί να παρευρεθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ μπορεί να προμηθευτεί τα εισιτήρια του από: τα Public, τα ταμεία των κινηματογράφων ODEON και VILLAGE, το γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας (θύρα 10) και το www.i-ticket.gr. Ακόμη, θα υπάρχουν δύο εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ: το ένα θα βρίσκεται στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και το άλλο έξω από το κλειστό του μπάσκετ. Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ, ενώ υπάρχουν ακόμη κάποια διαθέσιμα των 50 και 100 ευρώ.

Θα τιμηθούν τα κορίτσια του βόλεϊ

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα απονεμηθεί και ο τίτλος του πρωταθλητή στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, η οποία προ ημερών κατέκτησε τον έβδομο σερί τίτλο!