Να αναζητήσουν άμεσα νέο τηλεπικοινωνιακό πάροχο για την κάλυψη των αναγκών τους καλούν τους οικιακούς τους πελάτες οι εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας Net One και Algonet, καθώς σκοπεύουν να επικεντρωθούν «στην παροχή προηγμένων και ποιοτικών τηλεπικοινωνιακών λύσεων, με προστιθέμενη αξία, προς τον επιχειρηματικό κόσμο».

Με κοινή τους ανακοίνωση η Algonet και Net Ont που προχώρησαν σε συγχώνευση το 2008 παραμένοντας όμως ξεχωριστές οντότητες ενημερώνουν ότι στα πλαίσια της νέας επιχειρηματικής στρατηγικής τους, αποφασίστηκε η διακοπή της παροχής υπηρεσιών των πακέτων αδεσμοποίητου τοπικού βρόχου (LLU) Value Pack, Standard Pack, Telephony και Professional στις 31 Μαΐου 2011.

«Με πρωταρχικό μας μέλημα την βέλτιστη εξυπηρέτηση και τη διασφάλιση της αδιάλειπτης λειτουργίας της τηλεφωνικής σύνδεσης ή/και πρόσβασης στο διαδίκτυο, καλούμε τους συνδρομητές μας στα ανωτέρω πακέτα υπηρεσιών, να επιλέξουν νέο πάροχο και να μεταφέρουν την σύνδεσή τους, προκειμένου αυτή να παραμείνει ενεργή.

Η διαδικασία μεταφοράς από πάροχο σε πάροχο μπορεί να διαρκέσει αρκετές ημέρες, γι’ αυτό προτείνουμε να γίνει άμεσα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των δύο εταιρειών.