Να μην σκέφτονται τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ατρόμητο Αθηνών (30/4), αλλά να συγκεντρωθούν στον αγώνα με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ (Κυριακή 17/4, 19.00) για την 30ή (και τελευταία) αγωνιστική του πρωταθλήματος, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ο ισπανός τεχνικός της κ. Μανόλο Χιμένεθ.

«Πήραμε μια σημαντική νίκη στη Λάρισα και το ίδιο πρέπει να κάνουμε και την Κυριακή απέναντι στον Ηρακλή. Πρέπει να κερδίσουμε και να πάμε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στον τελικό. Ξέρω καλά ότι όλοι σας σκέφτεστε αυτό το παιχνίδι, αλλά πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή και μετά να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Έχουμε κάποια προβλήματα εν όψει του αγώνα της Κυριακής και θα κάνω κάποιες αλλαγές. Κάποιοι από εσάς θα πάρουν ευκαιρίες», τόνισε προς τους παίκτες του ο κ. Χιμένεθ.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν απέφυγε τον πειρασμό να μιλήσει πιο συγκεκριμένα για τον τελικό συμπληρώνοντας: «Το Κύπελλο θα το σκεφτούμε αφού ολοκληρωθεί το κυριακάτικο παιχνίδι. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το Κύπελλο, όλοι μας θεωρούν φαβορί, αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Σίγουρα και ο Ατρόμητος έχει ισχυρό κίνητρο σε αυτό το παιχνίδι. Ο προπονητής του έχει κερδίσει ήδη ένα Κύπελλο με τη Λάρισα απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ την περασμένη Κυριακή ο Ατρόμητος νίκησε τον Ολυμπιακό. Είναι καλή ομάδα και έχει πολλούς λόγους για να διεκδικήσει με όλες τις δυνάμεις του το Κύπελλο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε αυτό το Κύπελλο. Να δώσουμε το 120%. Αυτή η κούπα είναι για όλους».