Τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό έβαλε ο Μάρκο Πάντελιτς σε δηλώσεις του στη media day των Ερυθρόλευκων. Ο Σέρβος στράικερ τόνισε ότι όποτε του δόθηκε η ευκαιρία απέδειξε την αξία του, ενώ δε θέλησε να μιλήσει για το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της ομάδας.

«Η δουλειά των δημοσιογράφων είναι να γράφουν. Εγώ είμαι στον Ολυμπιακό και δεν έχω άλλη σκέψη. Δεν νομίζω ότι θα φύγω και μπορώ να πω ότι 99,9% θα κάτσω εδώ. Ήρθα εδώ όχι μόνο για τη θάλασσα και τις βόλτες, αλλά για να παίξω μπάλα και να αποδείξω την αξία μου. Ξέρω πως δεν έπαιξα πολύ, αλλά όταν μου δόθηκε η ευκαιρία έκανα παραπάνω από ό,τι μπορούσα. Δεν απέδειξα μόνο εδώ την αξία μου, αλλά και στην εθνική ομάδα της Σερβίας. Αφού δεν έφυγα τον Ιανουάριο, γιατί να φύγω τώρα. Δεν ήρθα να υπογράψω και να φύγω, αλλά για να παίξω εδώ», δήλωσε ο Πάντελιτς.

Για την κατάκτηση του τίτλου είπε: «Καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας και ο κόσμος μας πιστεύω πως είναι ευχαριστημένος με την μπάλα που παίξαμε. Είχαμε πολλές καλές στιγμές, αλλά και κάποιες κακές, όμως καταφέραμε να αφήσουμε όλους τους αντιπάλους μας πολύ πίσω μας».

Τέλος, αναφορικά με το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο, είπε: «Εμείς οι παίκτες δεν έχουμε μεγάλο ρόλο σε αυτή τη συζήτηση. Θα δούμε τι θα γίνει. Ό,τι και να πω, δεν θα αλλάξει κάτι».