Σε καταλήψεις προχωρούν εργαζόμενοι στην Υγεία

Σε συμβολική κατάληψη των γραφείων των Υγειονομικών Περιφερειών σε όλη τη χώρα προχωρούν την Παρασκευή, από τις 8 πμ έως τις 10 πμ, οι εργαζόμενοι των Νοσοκομείων του ΕΣΥ. Οπως επισημαίνουν, «… η κατάσταση στο χώρο της Υγείας είναι σε οριακό σημείο. Οι χρήστες των υπηρεσιών υγείας πλήττονται από την περιοριστική πολιτική. Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι για τις νύχτες – αργίες από τον Δεκέμβριο 2010 έως τον Απρίλιο του 2011».

Σε συμβολική κατάληψη των γραφείων των Υγειονομικών Περιφερειών σε όλη τη χώρα προχωρούν την Παρασκευή, από τις 8 πμ έως τις 10 πμ, οι εργαζόμενοι των Νοσοκομείων του ΕΣΥ.

Οπως επισημαίνουν, «… η κατάσταση στο χώρο της Υγείας είναι σε οριακό σημείο. Οι χρήστες των υπηρεσιών υγείας πλήττονται από την περιοριστική πολιτική. Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι για τις νύχτες – αργίες από τον Δεκέμβριο 2010 έως τον Απρίλιο του 2011».

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν να παραμείνει δημόσιος ο χαρακτήρας των μονάδων του ΕΣΥ, να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και να ικανοποιηθούν μισθολογικά αιτήματα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk