Τα παιδιά της «Ανάσας» φιλοτεχνούν τα πασχαλινά μας δώρα

Δημιούργησαν λαμπάδες και κάρτες. Κατασκεύασαν με πολύ μεράκι κορνίζες και άλλα πολλά ακόμη, πασχαλινά είδη. Και τώρα, τα παιδιά – μέλη της «Ανάσα», μας προσκαλούν να γιορτάσουμε «τις Αγιες μέρες του Πάσχα» μαζί τους.

Δημιούργησαν λαμπάδες και κάρτες. Κατασκεύασαν με πολύ μεράκι κορνίζες και άλλα, πολλά ακόμη, πασχαλινά είδη. Και τώρα, τα παιδιά – μέλη της «Ανάσα», μας προσκαλούν να γιορτάσουμε μαζί τους «τις Αγιες μέρες του Πάσχα».

Γιατί όχι; Χωρίς πολλά ευρώ αλλά με πολύ καλό σκοπό θα αποκτήσουμε όμορφα πασχαλινά αντικείμενα για το σπίτι μας και θα χαρίσουμε χειροποίητα δώρα.

Το κυριότερο, θα υποστηρίξουμε την «Ανάσα», το Κέντρο Αποκατάστασης Ψυχικής Υγείας που το καλοκαίρι κλείνει τέσσερα χρόνια προσφοράς. Τέσσερα χρόνια υποστήριξης παιδιών με αυτισμό, δευτερογενείς ψυχικές διαταραχές και νοητική υστέρηση, πρώην έγκλειστων στο Νταού Πεντέλης. Ενα πολύ σημαντικό έργο που η «Ανάσα» επιτελεί από τον Ιούλιο του 2007, όταν δημιουργήθηκε ως 18μηνο Πρόγραμμα Αποασυλοποίησης. Και για το οποίο είναι ευκαιρία να μάθει κανείς περισσότερα ακριβώς με μία επίσκεψη στο πασχαλινό αυτό παζάρι που διοργανώνεται στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ:

«Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων από τις 10 έως και τις 19 Απριλίου 2011 (Αίθουσα Δ13 «Σιδηρουργείο», Πειραιώς 100, Γκάζι). Ωρες λειτουργίας: 10:00-21:00. Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες:
Κέντρο Αποκατάστασης Ψυχικής Υγείας «Ανάσα», Σπερχειού 7, Βοτανικός, 210-3462270, info@anasahome.gr και www.anasahome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk