Φλασάκια

* Μια μουσική παράσταση έδωσε η Φωτεινή Δάρρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου Φίλων του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι». Στόχος ήταν να ενισχυθεί το έργο του συλλόγου Φίλων του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Αγ. Ανάργυροι» που αφορά σε θέματα όπως η πρόληψη και η αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού. Στην συναυλία με τίτλο «ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ… ΑΚΟΜΑ» και με τον υπότιτλο «Φωνές που ζουν μες στην ψυχή μας”, η Φωτεινή Δάρρα, η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, (υπό την διεύθυνση του Ανδρέα Πυλαρινού) και ένα ηλεκτρικό γκρουπ, δημιούργησαν πρωτότυπο άκουσμα.

* Δύο ιατρικά μηχανήματα, ένας καρδιογράφος και ένα τεστ κοπώσεως προσφέρει η Life Line Hellas (ο ανθρωπιστικός οργανισμός που ίδρυσε η Αικατερίνη της Σερβίας) στο παιδοκαρδιολογικό τμήμα του νοσοκομείου παίδων «Π. & Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» την Τρίτη (ώρα 11.30 π. μ.). Η δωρεά προήλθε από τα έσοδα της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης της 1ης Δεκεμβρίου που διοργανώθηκε για τον σκοπό αυτό. Περισσότερες πληροφορίες στο www.lifelineaid.org .

*Μια μεγάλη ανοιξιάτικη γιορτή ετοιμάζεται την Κυριακή 17 Απριλίου (11.00 – 15.00) στο Ιπποστάσιο – Κτήμα Μεϊμαρίδη στο Κορωπί για την ενίσχυση του συλλόγου «Το χαμόγελο του παιδιού». Με τη βοήθεια χορηγών και δωροθετών γίνεται μια ωραία προσπάθεια να ενθαρρυνθεί το έργο ενός αξιόλογου συλλόγου που λειτουργεί για τη φροντίδα κάθε παιδιού που τη χρειάζεται. Αθλητικές δραστηριότητες, παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους σε μια γιορτή για τα παιδιά του συλλόγου που θα συμπεριλαμβάνει επίσης λαχειοφόρο αγορά και μπουφέ. Η τιμή πρόσκλησης για τους μεγάλους είναι 18 ευρώ, ενώ το «εισιτήριο» τα παιδιά θα είναι ένα παιχνίδι σε άριστη κατάσταση που θα επιλέξουν να χαρίσουν στα παιδιά του «Χαμόγελου». Πληροφορίες Νηπιαγωγείο «Βήμα – Βήμα» τηλ: 210-8949464

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk