• Αναζήτηση
 • Πληθαίνουν οι μνηστήρες για τον Βιεϊρινία

  Το μεταγραφικό γαϊτανάκι γύρω από τον πορτογάλο επιθετικό του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια καλά κρατεί και σχεδόν σε καθημερινή βάση αναδεικνύει νέους πρωταγωνιστές.

  Το μεταγραφικό γαϊτανάκι γύρω από τον πορτογάλο επιθετικό του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια καλά κρατεί και σχεδόν σε καθημερινή βάση αναδεικνύει νέους πρωταγωνιστές.

  Αρχικώς ήταν οι εγχώριες αθλητικές εφημερίδες και ιστοσελίδες εκείνες που είχαν προτάξει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του. Η συνέχεια δίνεται από τον ευρωπαϊκό Τύπο.

  Στη Ρωσία έγραψαν για ενδιαφέρον της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ενώ ουκρανικά μέσα ενημερώσης είχαν υποστηρίξει ότι η Ντνιέπρ ήταν έτοιμη να καταθέσει πρόταση 15 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον πορτογάλο σταρ του ΠΑΟΚ!

  Σήμερα (Τρίτη 5/5) ήταν η σειρά των Ιταλών να κάνουν παιχνίδι παρουσιάζοντας την Ουντίνεζε αποφασισμένη να κάνει την κίνησή της για την αγορά του 25χρονου ποδοσφαιριστή.

  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «calciomercatoweb», άνθρωποι της ιταλικής ομάδας έχουν παρακολουθήσει αρκετές φορές τον Βιεϊρίνια και έχουν πειστεί ότι μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στο Καμπιονάτο.

  Δεν προτίθενται πάντως να αγγίξουν νούμερα που (υποτίθεται ότι) μπορούν να βάλουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ομάδες από την Ουκρανία και τη Ρωσία.

  Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ (ή μήπως φημολογία;), οι Ιταλοί δεν θα μπορούσαν να προσφέρουν περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Πορτογάλου, ποσό πολύ μικρότερο από τα χρήματα που προβλέπει η ρήτρα πώλησής του (15 εκατ. ευρώ). Σημειωτέον ότι η ευρισκόμενη σε άσχημη οικονομική κατάσταση ΠΑΕ ΠΑΟΚ το πιθανότερο είναι ότι θα παραχωρούσε τον Βιεϊρίνια με αρκετά μικρότερη προσφορά (περίπου στα μισά;) από την προβλεπόμενη ρήτρα. Επίσης, πρέπει να υπενθυμιστεί ότι η Πόρτο δικαιούται ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή το οποίο ξεπερνά το 30%.

  Επί του παρόντος πάντως οι παράγοντες του ΠΑΟΚ τονίζουν με κάθε τρόπο ότι δεν έχουν στα χέρια τους επίσημη πρόταση για τον Βιεϊρίνια και δεν αισθάνονται την υποχρέωση να προβούν σε οποιοδήποτε σχόλιο που αφορά δημοσιεύματα που παρουσιάζουν τον ποδοσφαιριστή μεταγραφικό στόχο διαφόρων ομάδων.

  Δείτε επίσης
  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk