«Δεν περιμέναμε να παντρευτεί ο Γουίλιαμ»
«Πιστεύαμε ότι ο Γουίλιαμ δεν θα παντρευόταν (την Κέιτ) ποτέ», είπε ο Χάρι, μικρότερος αδερφός του μελλόνυμφου πρίγκιπα στη δημοφιλή εκπομπή Good Morning America που προβλήθηκε χθες.

Τι ήταν αυτό που είχε δημιουργήσει τις αμφιβολίες; ΄Ότι ο μακράς διάρκειας δεσμός του αδερφού του με την Κέιτ Μίντλετον είχε πολλά on και off.

«Αλλά τελικά συνέβη, κι όλοι είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτόν», συμπλήρωσε ο πρίγκιπας.

Διαβάστε περισσότερο…


Διατροφικές διαταραχές πλήττουν και μαθητές Δημοτικού

Ολοένα και περισσότερα μικρά παιδιά πάσχουν από διατροφικές διαταραχές, όπως βουλιμία και νευρική ανορεξία, από την ηλικία των έξι ετών, λένε τώρα βρετανοί επιστήμονες.

Οπως προκύπτει από πρόσφατη μελέτη σε δείγμα 3.000 παιδιών κάτω των 13 ετών, το 82% των κοριτσιών και το 18% των αγοριών πάσχουν από κάποια μορφή διατροφικής διαταραχής, όπως λόγου χάρη να αρνούνται να φάνε, να χρησιμοποιούν καθαρτικά ή να κάνουν εμετό μετά το γεύμα τους.

Η έρευνα, που έγινε σε χρονικό διάστημα 14 μηνών από το University College του Λονδίνου, έδειξε πως 208 παιδιά Δημοτικού βρίσκονται στα πρώτα στάδια κάποιας διατροφικής διαταραχής, όπως η νευρική ανορεξία.

Διαβάστε περισσότερα...


Μία στις τρεις γυναίκες υποφέρει από τα «μπλουζ της κρεβατοκάμαρας»

Για ορισμένες νεαρές γυναίκες το σεξ δεν αφήνει καμία «επίγευση», ενώ άλλες συμβαίνει μερικές φορές να νιώθουν θλιμμένες μετά την ερωτική πράξη.

Σύμφωνα όμως με νέα αυστραλιανή έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 200 γυναίκες, το ποσοστό των γυναικών που έχουν υποφέρει κάποια στιγμή από μετασυνουσιακή θλίψη είναι μία στις τρεις, ενώ το 10% δηλώνει ότι πλήττεται από αυτήν συχνά ή σχεδόν πάντα.

Διαβάστε περισσότερα…


Οι Αμερικανίδες προτιμούν το ελληνικό γιαούρτι

Το ελληνικό γιαούρτι κάνει σπριντ διαρκείας στην αμερικανική αγορά, αυξάνοντας καθημερινά τις πωλήσεις του σε ποσοστό 100% και κατακτώντας, κυρίως, το ενδιαφέρον των γυναικών.

Σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού Self, όλο και περισσότεροι αμερικανοί εμπιστεύονται το ελληνικό γιαούρτι, φέρνοντάς το ανάμεσα στα πλέον ανερχόμενα προϊόντα της αμερικανικής αγοράς.

Οι πωλήσεις του ήδη φτάνουν στο 19% των πωλήσεων γιαουρτιού στις ΗΠΑ.

Διαβάστε το «γιατί;»