Βγήκε βόλτα με κόρη του και κατέληξε στον Ερυθρό Σταυρό με βαριά τραύματα, έπειτα από βίαιη επίθεση αστυνομικού! Ο λόγος για τον κ. Α. Β. (τα στοιχεία του στη διάθεση της εφημερίδας), ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής έκανε περίπατο με την γυναίκα του, την αδελφή της και την δύο μηνών κόρη του (!) στην οδό Περσεφόνης στο Γκάζι και δέχθηκε την επίθεση ενός λειτουργού του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

«Ξαφνικά,

στρίβει παράνομα ένα Smart, έρχεται κατά πάνω μας και παραλίγο να μας πατήσει. Φωνάζω στον οδηγό: «Πρόσεχε τι κάνεις ρε!» «Μου απαντά ειρωνικά: «Εσύ τι θες»; Πριν προλάβω να αντιδράσω, κατεβαίνει από το αυτοκίνητο και αρχίζει να με χτυπάει μπροστά στην οικογένειά μου με ένα μεταλλικό αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο δεν πρόλαβα να δω. Έχασα στις αισθήσεις μου και δεν ήξερα που ήμουν. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είδα αίματα πάνω μου» διηγείται το θύμα. «Έγινε χαμός. Ήρθε η αστυνομία και το ασθενοφόρο και με έφεραν εδώ, στον Ερυθρό Σταυρό» λέει. Ο παθών βρισκόταν μέχρι χθες στον Ερυθρό Σταυρό, με τρία ράμματα στο κεφάλι – με το ένα χτύπημα να έχει πλήξει και το κρανίο-, ένα κάταγμα και ράμματα στο αριστερό του ζυγωματικό και ένα αιμάτωμα στο μάτι, το οποίο, όπως λέει, τον κάνει να τα βλέπει όλα διπλά!

Η περιπέτεια του είχε και συνέχεια, αλλά και εκπλήξεις! «Ήμασταν στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου. Αυτός που με χτύπησε άρχισε να λέει: «Δεν ξέρετε τι δουλειά κάνω. Θα χάσω τη δουλειά μου!». Στις 19.30 της Κυριακής έρχονται τρεις αστυνομικοί στην οφθαλμολογική κλινική και μας λένε ότι αυτός που με χτύπησε, ζητά συγγνώμη και θέλει συμβιβασμό» εξηγεί. Ο αδελφός του, ο οποίος μίλησε μαζί με τους αστυνομικούς τους επισήμανε ότι το θύμα δεν μπορούσε να ανταποκριθεί και δεν συζήτησε καν το θέμα.

«Περιμένανε τους αστυνομικούς να πάρουν κατάθεση και αυτοί περιφέρονταν,

μιλώντας στα κινητά τους τηλέφωνα. Στη συνέχεια πήγαν τον δράστη στην άλλη πλευρά της κλινικής, όπου δήλωσε ασθένεια! Οι αστυνομικοί πήγαιναν και έρχονταν και έπαιρναν την κατάθεση σε δόσεις! Μία μιλούσαν με εμάς και μία με τον άλλο, και παράλληλα στο κινητό. Στις 23.00 δύο αστυνομικοί μας αποκάλυψαν ότι ο δράστης δεν πήγε ούτε στο αυτόφωρο ούτε στον εισαγγελέα. Την Δευτέρα – από σπόντα – μάθαμε την ιδιότητά του: Είναι αστυνομικός» τονίζει ο παθών.

«Ο αστυνόμος που έπαιρνε την κατάθεση έψαχνε να βρει χαρτί ότι είμαι εν τάξει στην υγεία μου!

Οι ιατροί, βέβαια, τον παρέπεμψαν στον ιατροδικαστή» καταλήγει, θέτοντας σοβαρά ερωτήματα για το χειρισμό της υπόθεσης από την αστυνομία. Ήδη ο παθών έχει καταθέσει μήνυση κατά του αστυνομικού.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ