• Αναζήτηση
 • So you think you can sing Το σύνδρομο του απουσιολόγου

  Πάνω από 1 εκατομμύριο τηλεθεατές κάθε φορά παρακολουθούν το σόου του Mega με τον Γιώργο Καπουτζίδη τα βράδια της Κυριακής. Δεν είναι και πολλές οι επιλογές, δεν αρέσει και στον Κοσμά Βίδο, ορίστε 2 λόγοι ακόμη για να το παρακολουθήσει κανείς.

  Πάνω από 1 εκατομμύριο τηλεθεατές κάθε βράδυ Κυριακής,  παρακολουθούν το σόου του Mega με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Δεν είναι και πολλές οι τηλεοπτικές επιλογές, δεν αρέσει και στον Κοσμά Βίδο… ορίστε 2 λόγοι ακόμη για να το παρακολουθήσει κανείς.

  Πρόκειται για ένα ψυχαγωγικό σόου με διασημότητες που διαγωνίζονται για την πρώτη θέση ενώ παράλληλα «τρέχει» ένας φιλανθρωπικός σκοπός: τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τα τηλεφωνήματα, θα δοθούν στους αθλητές των Special Olympics που χρειάζονται τη στήριξη όλων μας. Ομως, κάποιοι στο σόου του Mega φαίνεται να ξεχνούν ότι αυτή είναι η ουσία…

  Οσον αφορά στις αμοιβές, νεφελώδες το τοπίο: Πληρώνονται οι συμμετέχοντες στο σόου ή όχι; Κάποια μισόλογα από εδώ, κάποιες δηλώσεις από εκεί, κάποιοι φαίνεται ότι πληρώνονται και κάποιοι όχι. Ετσι είναι,   κάποιοι ξέρουν μόνο να παίζουν και κάποιοι μόνο να κερδίζουν.

  Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους αν δεν πάρουν 10 να μπήγουν τα κλάματα σαν κακομαθημένα παιδιά που έχασαν το απουσιολόγιο για 0,1 βαθμό! Δεν δικαιολογείται να έχεις συμφωνήσει να μπεις στο τάλεντ σόου ως ερασιτέχνης τραγουδιστής και να παραδίδεις μαθήματα φωνητικής σε κριτική επιτροπή και κοινό. Δεν αποτελεί επαρκή δικαιολογία να έχεις μόλις κάνει μια ερμηνεία σαν από cd βγαλμένη, μέλη της κριτικής επιτροπής να σου λένε απλώς ότι δεν είχε ψυχή και εσύ να σπεύδεις να δώσεις συνέντευξη αμφισβήτησής τους.

  Γιατί και το να διαθέτεις ψυχή, δεν μαθαίνεται· ή «το’χεις» ή όχι…

  Media