ΑιγάλεωΕξιχνιάστηκε δολοφονία 79χρονου

Το πτώμα του ηλικιωμένου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας από τη σύζυγο του, περιτυλιγμένο σε χαλί, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, κάτω από το κλιμακοστάσιο αποθήκης οικίας, στην οδό Μαρκίδη 14 στο Αιγάλεω. Η κατοικία ήταν ιδιοκτησίας του θύματος

Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας δυτικής Αττικής η δολοφονία 79χρονου η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί στις 28 Απριλίου 2009 στο Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Αιγάλεω.

Το πτώμα του ηλικιωμένου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας από τη σύζυγο του, περιτυλιγμένο σε χαλί, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, κάτω από το κλιμακοστάσιο αποθήκης οικίας, στην οδό Μαρκίδη 14 στο Αιγάλεω. Η κατοικία ήταν ιδιοκτησίας του θύματος.

Δράστης της δολοφονίας, όπως προέκυψε από την έρευνα, είναι 39χρονος, ενοικιαστής της συγκεκριμένης κατοικίας, ο οποίος συνελήφθη την Δευτέρα από αστυνομικούς της Ασφάλειας δυτικής Αττικής και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ομολόγησε την πράξη του. Συγκεκριμένα στις 27 Απριλίου 2009 το θύμα είχε πάει στην οικία προκειμένου να εισπράξει 2.000 ευρώ που αντιστοιχούσαν σε οφειλόμενα ενοίκια τεσσάρων μηνών. Έκτοτε αναζητείτο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον 9ο Ειδικό Ανακριτή του Πρωτοδικείου Αθηνών

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk