Με πρόεδρο τον Ηλία Λιανό θα πορευτεί ο Πανιώνιος, όπως αποφασίστηκε την Πέμπτη, όπου ανακοινώθηκε το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ. Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «κυανέρυθροι» τους έκαναν να επισπεύσουν τις διαδικασίες και να μην περιμένουν την Γενική Συνέλευση στις 16 Νοεμβρίου, ώστε να ανακοινώσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

«Έχει συγκληθεί από την προηγούμενη εβδομάδα Γενική Συνέλευση για τις 16/11/2010 (το νωρίτερα δυνατό που γινόταν νομικά) με σκοπό την πλήρη αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου.

Επειδή ωστόσο τα θέματα του συλλόγου χρειάζονται επείγουσα αντιμετώπιση τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε διοικητικό-οικονομικό επίπεδο και με δεδομένη τη μεγάλη αγωνία που όλοι μας στον Πανιώνιο βιώνουμε για την άσχημη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας, ορίζεται από σήμερα το νέο διοικητικό σχήμα:

Πρόεδρος: Ηλίας Λιανός
Αντιπρόεδρος – Υπευθ. Αγωνιστικού Τμήματος: Λάζαρος Καμπανόπουλος
Αντιπρόεδρος – Υπευθ. Διοικητικού / Οικονομικού Τμήματος: Γιώργος Ζερβακάκος
Μέλη: Δημήτρης Ναλιτζής, Γιάννης Παρισινός, Στέλιος Αποσπόρης, Μενέλαος Δημητρίου. Αλέξανδρος Χαριτάκης, Χρήστος Σβωλόπουλος, Κωστας Γιαννακόπουλος, Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Οι παραπάνω αποτελούν το νέο Δ.Σ. του Πανιωνίου ΓΣΣ ΠΑΕ, έχοντας την πλήρη εξουσιοδότηση και οικονομική στήριξη του μεγαλομετόχου, ο οποίος δε θα συμμετέχει στη λήψη αποφάσεων, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.