Oι Βon Jovi, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά σχήματα παγκοσμίως, θα επισκεφθούν για πρώτη φορά την Ελλάδα στις 20 Ιουλίου 2011. Το συγκρότημα από το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, το οποίο διανύει την τρίτη δεκαετία της ιστορίας του, θα δώσει μία και μοναδική συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας η οποία θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, στο πλαίσιο της περιοδείας «Οpen Αir 2011».

Το συγκρότημα των Τζον Μπον Τζόβι, Ρίτσι Σαμπόρα, Τίκο Τόρες και Χιου Μακ Ντόναλντ σχηματίστηκε το 1983 και έγινε εξαιρετικά δημοφιλές στα μέσα της δεκαετίας του ΄80, χάρη σε τραγούδια-ροκ ύμνους, ιδανικά για μεγάλα στάδια. Ιδίως μετά την κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ τους, «Slippery When Wet», με το οποίο γνώρισαν παγκοσμίως την καταξίωση, οι Βon Jovi μπήκαν στην «αφρόκρεμα» των μεγάλων ονομάτων της τελευταίας τριακονταετίας, κατέχοντας εντυπωσιακά ρεκόρ.

Πέρα από τον χαρακτηριστικό χαρντ ροκ και γκλαμ μέταλ ήχο τους, άκρως αναγνωρίσιμος είναι… και ο αρχηγός τους: η μακριά κόμη του αντιγράφηκε κατά κόρον τις προηγούμενες δεκαετίες, ενώ οι σέξι πό ζες του στόλισαν εκατομμύρια κοριτσίστικα δωμάτια. Γνωστές επιτυχίες των Βon Jovi, οι οποίες περιλαμβάνονται στη νέα συλλογή τους με τίτλο «Greatest Ηits: Τhe Ultimate Collection»- και φυσικά θα ακουστούν στο ΟΑΚΑ- είναι τα «Livin΄ Οn Α Ρrayer», «Υou Give Love Α Βad Νame», «Ιt΄s Μy Life», «Wanted Dead Οr Αlive» και «Βad Μedicine».

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
η Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας η Στις 20 Ιουλίου 2011 η Τιμές εισιτηρίων (το πλάνο στο www.elevenconcerts. com): 50, 65, 70, 80, 95, 150, 250, 350 ευρώ η Εναρξη πώλησης εισιτηρίων: 11 Νοεμβρίου η Πωλήσεις εισιτηρίων: www.eleventickets.gr (οnline), καταστήματα Γερμανός (τηλ. κέντρο 211 1036.911)